Media

Χατζηπαναγιώτης: Ο Λυκούργος Νταλάουρας είναι Ελληναράς, με τα καλά του και τα κακά του (Video)

Gossip-tv Team

Η κάμερα της εκπομπής «Ελένη» συνάντησε τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στα γυρίσματα της σειράς «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», με τον ηθοποιό να μιλά για τη συνεργασία με τους Ρέππα – Παπαθανασίου, αλλά και το ρόλο του Λυκούργου Νταλάουρα.

«Είπα αμέσως ναι στους Ρέππα – Παπαθανασίου για τους “Συμπέθερους”. Τους παίξαμε στο θέατρο 4 σεζόν και η ανάμνηση που έχω απ’ αυτή την εμπειρία είναι πολύ χαρούμενη» είπε ο ηθοποιός, υπογραμμίζοντας ότι ο ίδιος παίζει πάντα αυτό που διαβάζει στο κείμενο.

Όσο για την επιτυχία που έχει σημειώσει η σειρά, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης τόνισε ότι τη νιώθει παντού. «Στο δρόμο, στα social media, στις μετρήσεις, στο χαμόγελο των ανθρώπων που με συναντούν» πρόσθεσε.

«Ο Λυκούργος Νταλαούρας είναι ένας τύπος πολύ αναγνωρίσιμος, είναι ένας Ελληναράς με τα καλά του και τα κακά του, αλλά και τις τρέλες του» σημείωσε για τον χαρακτήρα που υποδύεται.

Τέλος, για τις δυσκολίες που υπάρχουν στη δουλειά, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης υπογράμμισε «ότι όταν είσαι σε μια δουλειά με ανθρώπους που αγαπάς και εκτιμάς, τότε τα πράγματα γίνονται ευκολότερα και χαρούμενα»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή του Mega, Ελένη με την Ελένη Μενεγάκη!

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Εισέβαλε στην εκπομπή με τα λαχανικά από τον κήπο του και την «τρέλανε» (Video)

Ελένη Μενεγάκη: «Κάγκελο» με την ατάκα συνεργάτη της που παραλίγο να αποχωρήσει! Τι συνέβη;

Ελένη Μενεγάκη: «Χάζευε» τις παιδικές φώτο στο κινητό της και μας τις έδειξε on air! (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved