Media

Συναυλία Panik Records:Η Μελέτη τραγούδησε με την Βίσση - Δείτε το στιγμιότυπο!

Gossip-tv Team

Η κάμερα του «Mega Καλημέρα» ήταν στα παρασκήνια της μεγάλης συναυλίας για τα 10 χρόνια της Panik Records και μίλησε με τους πρωταγωνιστές της μεγάλης βραδιάς, αλλά είδαμε και ένα απολαυστικό απόσπασμα όταν η Ελεονώρα Μελέτη προσπάθησε να τραγουδήσει παρέα με την Άννα Βίσση

H κάμερα του Mega Καλημέρα κατέγραψε τις πυρετώδεις προετοιμασίες των καλλιτεχνών, τις εντυπωσιακές τους ερμηνείες και τις αποκλειστικές τους συνεντεύξεις.

Ο Αντώνης Ρέμος δήλωσε πως υπάρχει άγχος, αλλά είναι δημιουργικό.

Η Καίτη Γαρμπή έβαλε φωτιά στην σκηνή με το τραγούδι «Ατόφιο Χρυσάφι». Η τραγουδίστρια χαιρέτησε την Άννα Βίσση, μία καλλιτέχνιδα που ξεχωρίζει, και αναφέρθηκε στον γιο της, λέγοντας πως υπάρχει και κόντρα και μία αγάπη που δεν περιγράφεται με το παιδί της.

Για τον Αναστάσιο Ράμμο το γούρι του ήταν το πούπουλο της Ελένης Φουρέιρα. Από την άλλη, ο Στέλιος Ρόκκος κάνει τον σταυρό του προτού βγει στην σκηνή και είναι ευγνώμων για όσα έχει ζήσει μέχρι τώρα.

Το γούρι του FY πριν βγει από την σκηνή είναι η κοπέλα του.

Άλλοι καλλιτέχνες είχαν άγχος, όπως ο Χρήστος Μάστορας και ο Δημήτρης Μπάσης, άλλοι αναφέρθηκαν στις κόρες τους. Ο Λευτέρης Πανταζής ήταν εκεί για να καμαρώσει την κόρη του, Κόνι Μεταξά, ενώ ο Μπάμπης Στόκας μίλησε για την κόρη του που είναι στην Καλαμάτα.

Μία αποκάλυψη έκανε ο Mike για την Έλενα Τσαγκρινού: η τραγουδίστρια όταν είναι στο σπίτι τραγουδάει κάνοντας παράλληλα διάδρομο.

Τέλος είδαμε την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία παρουσίασε την λαμπερή βραδιά, να τραγουδά επί σκηνής με την Άννα Βίσση και ήταν ένα απολαυστικό στιγμιότυπο!

Δείτε το παραπάνω βίντεο από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved