Media

The Bachelor: Αυτές είναι οι 4 φιναλίστ, που θα διεκδικήσουν την καρδιά του Αλέξη Παππά στον τελικό!

Gossip-tv Team

Στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό του The Bachelor μπαίνουν τα τέσσερα κορίτσια που συνεχίζουν να διεκδικούν την καρδιά του Αλέξη Παππά μέχρι το... τέλος!

Χθες το βράδυ, μετά από ακόμα έναν επεισοδιακό χορό των Ρόδων, κλάματα, εντάσεις αλλά και γέλια και τρυφερά φιλιά, ο Αλέξης Παππάς κλήθηκε να αναδείξει την τελική τετράδα των κοριτσιών που θα φτάσουν μέχρι τους ημιτελικούς.

Όπως θα θυμάστε πέρυσι, στον μεγάλο τελικό πήγαν τρία κορίτσια, δοκιμάστηκαν από τον Παναγιώτη Βασιλάκο σε αρκετά πράγματα και τελικά εκείνος επέλεξε την τελική δυάδα των κοριτσιών που ήταν οι επικρατέστερες για να βρεθούν στο πλευρό του.

Το ίδιο λοιπόν συμβαίνει και φέτος. Η τελική πεντάδα ήταν η Ιζαμπέλα, η Μαρία, η Γιώτα, η Άννα και η Αθηνά New York όμως έπρεπε ο Αλέξης να διώξει κάποια από το παιχνίδι.

Η απόφαση, όπως είπε και ο ίδιος ήταν πολύ δύσκολη καθώς έχει αναπτύξει αισθήματα για όλες τις κοπέλες και έχει περάσει πολλά μαζί τους.

Τελικά, την έξοδο της βίλας είδε η Μαρία για την οποία ο Αλέξης είπε ότι δεν ένιωσε πως ήταν η γυναίκα των ονείρων του, παρ' όλο που μαζί είχαν περάσει πολλές όμορφες στιγμές.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τη στιγμή της ανακοίνωσης του Αλέξη Παππά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved