Media

Μουμούρη στο Mega Καλημέρα: Ήμουν στεναχωρημένη, μου έσπαγε τα νεύρα ο σκηνοθέτης και ένας ηθοποιός

Gossip-tv Team

Η Ευαγγελία Μουμούρη μίλησε στην  κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα για τη σχέση με την κόρη του συντρόφου της, μια δύσκολη συνεργασία που έχει βιώσει, τον ψυχαναγκασμό της, και την παράσταση «Κάποτε στο Βόσπορο» στο θέατρο Βεάκη, όπου πρωταγωνιστεί!

Αρχικά ανέφερε η ηθοποιός: «Μια φορά με ρώτησαν αν ο σύζυγος κάνει δουλειές στο σπίτι. Ζούμε μαζί, δε θεωρώ ότι εγώ πρέπει να κάνω τις δουλειές και ο άλλος να κάθεται. Από τη στιγμή που ο σύντροφός μου δεν ήθελε να παντρευτεί, δεν είχα καμία πρεμούρα. Το μυστικό στη σχέση μας είναι ότι δεν είμαστε συνέχεια μαζί. Ο άνθρωπος πρέπει να περιφρουρεί την ατομικότητά του για να συνυπάρχει. Είμαστε 12-13 χρόνια μαζί, έχουμε περάσει κρίση, μηδενίζουμε και ξεκινάμε. Θεωρούμε δεδομένο ότι αγαπιόμαστε».

Και τόνισε: «Με την κόρη του συντρόφου μου μεγαλώνουμε μαζί και έχει πολύ ενδιαφέρον. Η κόρη του συντρόφου μου, μια φορά που είχα γυρίσει στο σπίτι είχε καθαρίσει και έγραψε ότι είναι ένα μικρό δώρο. Τελειώνει τώρα τη φιλοσοφική και είναι και σε δραματική σχολή. Ήμουν παραπάνω αρνητική κάποιες φορές μιλώντας με την κόρη του συντρόφου μου για το επάγγελμα του ηθοποιού».

Για τους ηθοποιούς που «εγκατέλειψαν» την τελευταία στιγμή τις παραστάσεις προκειμένου να μπουν σε κάποιο reality, η ηθοποιός είπε ότι «Το πρέπει και το δεν πρέπει το ορίζει ο καθένας μας και η ηθική μας. Ο καθένας κάνει ό,τι αντέχει. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα φύγω από παράσταση, δεν είναι σωστό».

Όσον αφορά τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάματος, περιέγραψε την προσωπική της εμπειρία λέγοντας ότι «Υπήρχε σεζόν που γυρνούσα στο σπίτι στεναχωρημένη μετά το θέατρο, μου έσπαγε τα νεύρα ο σκηνοθέτης και ένας ηθοποιός».

Τέλος, η Ευαγγελία Μουμούρη αποκάλυψε: «Έχω τον εξής ψυχαναγκασμό: Βγάζω πρώτα το δεξί παπούτσι και μετά το αριστερό»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

Ευαγγελία Μουμούρη: «Την πρώτη φορά που είδα τον εαυτό μου στην τηλεόραση ανέβασα πυρετό»

«Χείμαρρος» η Ευαγγελία Μουμούρη:«Ένιωθα ότι με πατούσαν, γύρναγα στο σπίτι μου κι έκλαιγα, υπέφερα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved