Media

Νικολέτα Καρρά: Ξέσπασε on air: «Φοβάμαι να μιλήσω δημόσια…»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή After Dark φιλοξενήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (17-12) η Νικολέτα Καρρά. Η ηθοποιός μιλώντας για τις καταγγελίες και το #metoo, ξέσπασε διαψεύδοντας δημοσίευμα που την ήθελε να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις.

«Έχω υπάρξει τυχερή. Δεν έχω υποστεί βία. Για να κάνει κάτι κάποιος από εδώ και στο εξής θα το σκέφτεται διπλά και τριπλά. Από την τελευταία φορά που βγήκα και μίλησα για το #metoo δεν έχω ξαναβγεί να μιλήσω. Είναι πολύ ωραία ευκαιρία τώρα. Φοβάμαι να μιλήσω και δημόσια γιατί υπάρχει μια ανθρωποφαγία και γενικά ό,τι λες το παίρνουν και το διαστρεβλώνουν.

Ήμουν σε μια εκπομπή με ανθρώπους που εκτιμώ πολύ και δεν ευθύνονται καθόλου και με ρώτησαν αν είχα ακούσει διάφορα. Απάντησα ότι είχα ακούσει για παραβατικές συμπεριφορές και αλλοίμονο όποιος λέει ότι δεν έχει ακούσει, λέει ψέματα. Δεν είχε αναφερθεί όνομα.

Και βλέπω μετά τίτλους με ονόματα, χωρίς να έχω πει όνομα δημοσίως «Νικολέττα Καρρά για τον τάδε: Όποιος πει ότι δεν ήξερε λέει ψέματα».

Καταρχάς στη συνέντευξη δεν είχα αναφερθεί στο συγκεκριμένο όνομα. Μα ούτε εγώ ήξερα για βιασμούς και τόσο χοντρά πράγματα…. Υπάρχει λογοκρισία. Εννοείται είμαστε με την πλευρά των θυμάτων. Καλό θα ήταν από εδώ και πέρα να μιλάμε όταν γίνεται κάτι. Να μιλάνε μόνο αυτοί που πρέπει» είπε η Νικολέττα Καρρά.

Διαβάστε επίσης

Νικολέτα Καρρά: Απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης σε πολυτελές ξενοδοχείο της Αθηναϊκή Ριβιέρας

Αυτό είναι το κορμί της Ελληνίδας ηθοποιού στα 40 της χρόνια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved