Media

Παναγιωτόπουλος: Η συγκλονιστική μαρτυρία της πρώην συντρόφου του στην Ναταλία Γερμανού

Gossip-tv Team

Η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, που τον κατήγγειλε για τη διαρροή βίντεο από προσωπικές στιγμές στο διαδίκτυο, μίλησε στη Ναταλία Γερμανού και το Καλύτερα Δε Γίνεται

Η κοπέλα συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις της αλλά και την περιγραφή της ενώ δε δίστασε να πει πως ακόμη και μετά από όλα αυτά της ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά.

«Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο γνωριστήκαμε πριν πέντε χρόνια κατά τη διάρκεια διακοπών μου με φίλους στην Αλόννησο. Όταν τον συναντήσαμε με την παρέα μου σε ένα μαγαζί του ζητήσαμε να βγάλουμε μια φωτογραφία. Εγώ τον συμπαθούσα πολύ από την εκπομπή. Μετά τον ξανασυνάντησα άλλες δυο φορές και κάναμε λίγο παρέα σε ένα γενικό πλαίσιο με άλλα άτομα. Μετά εκείνος μου ζήτησε να βγούμε ραντεβού. Εγώ κολακεύτηκα και δέχτηκα.

Μάλιστα, στο εν λόγω ραντεβού του είπα “έτσι κάνεις πάντα επειδή είσαι διάσημος ζητάς να βγαίνεις ραντεβού με κοριτσάκια;” και μου είπε ότι δεν το κάνει γενικά απλά εγώ του άρεσα πολύ και ήταν η πρώτη φορά»

Πότε κατάλαβες ότι δεν πάει κάτι καλά, ρώτησε η Ναταλία

«Άρχισε να μου λέει ακραίες φαντασιώσεις που κάποιες ήταν και ποινικά κολάσιμες. Αυτό ήταν το τέλος. Όσο και αν τον αγαπούσα κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος μου κάνει κακό και για αυτό απομακρύνθηκα. Μετά από ένα σημείο κατάλαβα την εμμονή του να βιντεοσκοπεί και να κρατάει αρχείο με κοπέλες. Το να τα δημοσιεύσει δεν μπορούσα να το φανταστώ, κυρίως λόγω του ονόματός του».

Όσο για το ποια ήταν η πρώτη της αντίδραση όταν συνειδητοποίησε ότι αυτός ο άνθρωπος είχε δημοσιοποιήσει τις προσωπικές τους στιγμές;

«Έπαθα σοκ. Όταν είδα το βίντεο πρώτη φορά κατάλαβα ότι ήμουν εγώ. Ήμουν σε μια τέτοια κατάσταση τους πρώτους τέσσερις μήνες, δεν έβγαινα καθόλου από το σπίτι. Και σούπερ μάρκετ να πήγαινα όποιον άνδρα συναντούσα πίστευα ότι είχε δει το βίντεο μου και ότι είναι κάποιος από τους 99.000», είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης

Ηλίας Γκιώνης: «Η κοπέλα γνωρίζει αν ήξεραν οι Αρβύλα» - Σε τι κατάσταση βρίσκεται μετά το σάλο;

Γερμανού: Η αποκάλυψη για τη συνομιλία που είχε με την κοπέλα πριν γίνει γνωστή η καταγγελία

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξεσπούν οι φίλοι του: «Είναι ασύλληπτο, μιλάμε για παράνοια»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Παραδειγματικά τα αντανακλαστικά του Κανάκη. Καμία εκπομπή δεν θα το έκανε»

Παναγιωτόπουλος:Εξοργισμένη η φίλη του και ηθοποιός Δήμητρα Λημνιού: Όσα βγαίνουν με έχουν εξοργίσει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved