Media

Κρατερός για Παναγιωτόπουλο: «Μάθαμε πράγματα για ανθρώπους που δεν πιστεύαμε ότι τα έκαναν…»!

Gossip-tv Team

Ο Κρατερός Κατσούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και μεταξύ άλλων μίλησε για το ελληνικό metoo αλλά και… την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου που έχει σοκάρει τους πάντες.

Ο ηθοποιός που το καλοκαίρι ανακοίνωσε το διαζύγιό του με την Κατερίνα Καραβάτου, αναφέρθηκε στα παιδιά του: «Η οικογένεια είναι κάτι που δεν διαπραγματεύομαι όταν υπάρχουν παιδιά. Τα παιδιά πρέπει να έχουν τον πρώτο λόγο στη ζωή του γονέα. Εγώ όταν χώρισαν οι γονείς μου έμεινα με τον πατέρα μου».

«Μεγάλωσα σε μία οικογένεια όπου δεν υπήρχε ο διαχωρισμός μεταξύ γυναίκας και άντρα. Έχουμε προφανώς διαφορές ως φύλα αλλά ο άνθρωπος είναι ένα ον. Έτσι θα έπρεπε να το αντιλαμβανόμαστε, να το σκεφτόμαστε και να λειτουργούμε», πρόσθεσε.

Επίσης, ο Κρατερός Κατσούλης έκανε ειδική μνεία στο #metoo και στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

«Με στενοχωρεί πάρα πολύ. Τον τελευταίο καιρό έχουν ειπωθεί αρκετά και έχουμε μάθει πράγματα για ανθρώπους που δεν πιστεύαμε ότι τα έκαναν. Γύρω μου βλέπω πολύ θυμό και μια διάθεση για εκδικητική συμπεριφορά», είπε και σημείωσε:

«Αυτό που πιστεύω -και πίστευα πάντα- είναι ότι πρώτα πρέπει να καταλάβουμε τι έχει γίνει. Να παίρνουμε ανάσα και να αναρωτιόμαστε γιατί γίνονται όλα αυτά. Λέμε ότι η παιδεία παίζει ρόλο αλλά πώς έχουν διαμορφωθεί μία ή δύο γενιές ανθρώπων;».

«Αν δεν θέλουμε να “πηδάμε” πάνω από κάθε έναν που κατηγορείται πρέπει να καταλάβουμε», τόνισε ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved