Media

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης προσπαθεί να βρεθεί με την Ιουλία και το twitter έγινε έξαλλο (video)

Gossip-tv Team

Η Γη της Ελιάς: Το twitter πήρε φωτιά με την συμπεριφορά του Στάθη.

Ο Αποστόλης έβγαλε σώους από τη φωτιά, την Ευτυχία και τον Γρηγόρη. Παρόλα αυτά, ο Γρηγόρης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κι η κατάστασή του θεωρήθηκε κρίσιμη.

Η Ευτυχία συγκινημένη από την αυτοθυσία του Αποστόλη, συνειδητοποιείσαι πως τα συναισθήματά της για εκείνον δεν είναι μόνο φιλικά. Ο Στάθης απογοητεύτηκε από την παραδοχή της Ιουλίας πως έπαιζε διπλό παιχνίδι ανάμεσα σε εκείνον και τον Κουράκο.

Ο Ιάκωβος εξήγησε στη Μυρτάλη την ιστορία πίσω από τα δαχτυλίδια και τον χάρτη κι ανέλαβε να ενημερώσει τα υπόλοιπα αδέλφια, καθώς αυτός ο θησαυρός, αν βρεθεί, ανήκει σε όλους. Ο Στέφανος ενημέρωσε τον Στάθη ότι μπήκε εγγυητής στο δάνειο της Μυρτάλης, γεγονός που εξόργισε πολύ όλη την οικογένεια.

Το πόρισμα της πυροσβεστικής αναφορικά με τη φωτιά στο ελαιοτριβείο φωτογράφισε τον Αποστόλη ως τον μοναδικό υπεύθυνο αυτής της καταστροφής.

Ωστόσο αυτό που σχολιάστηκε έντονα από τους χρήστες του twitter είναι η συμπεριφορά του Στάθη που προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρεθεί με την Ιουλία. Τα σχόλια ήταν επικά.

Δείτε τα σχόλια.

Διαβάστε επίσης:

Η Φάρμα: Η Αναστασία ανακοίνωσε ότι θέλει να αποχωρήσει και το twitter διχάστηκε - Επικά σχόλια

Η Φάρμα: Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος επέστρεψε στον τόπο του «εγκλήματος» - Άφωνοι οι παίκτες

GNTM 4 τελικός: Επέστρεψαν οι παλιοί παίκτες και τραγουδούσαν σε Όλγα-Στυλιανό: Σήμερα γάμος γίνεται

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved