Media

Καράβας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον τελικό: «Η Κυβέλη ήταν ένα «τσικ» παραπάνω από τους υπόλοιπους»

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

GNTM 4 Τελικός: Είδαμε τον Γιώργο Καράβα στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μοντέλων να αναλαμβάνει ρόλο παρουσιαστή και την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος με νικήτρια την Κυβέλη Χατζηευστρατίου

Ο coach των φετινών παικτών του GNTM 4 κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα από τον ουσιώδη ρόλο που είχε αναλάβει στο παιχνίδι και ειδικά στον μεγάλο τελικό, εντυπωσίασε με την ετοιμότητά του, την άνεσή του με τον φακό και την πολύ καλή διάθεση που είχε. Μάλιστα, αμέσως μόλις ανακοίνωσε ότι νικήτρια είναι η Κυβέλη, έτρεξε να την αγκαλιάσει, νιώθοντας τον ενθουσιασμό αλλά και τη συγκίνησή της.

Ο Γιώργος Καράβας εμφανίστηκε στους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το στούντιο Καραμάνος όπου φιλοξενούταν το live του τελικού και μίλησε για την υπέροχη εμπειρία και για αυτό το μαγικό ταξίδι που έφτασε στο τέλος του.

«Κρίνω δίκαιο το αποτέλεσμα γιατί η Κυβέλη ήταν ένα τσικ παραπάνω από τα υπόλοιπα παιδιά» ήταν τα πρώτα λόγια του γνωστού coach του GNTM -πέρυσι και φέτος.

Ο ίδιος αναφέρθηκε επίσης στον τρίτο φιναλίστ, τον Κωνσταντίνο, για τον οποίο είπε ότι είναι ένα μοντέλο στο οποίο πιστεύει πολύ, κάτι που του έχει πει και ο ίδιος στα backstage. Όπως τόνισε, έχει πολλά να δώσει στον χώρο.

Όσο για την Όλγα Ντάλλα η οποία έχασε τη μεγάλη νίκη από την Κυβέλη, όπως τόνισε, δεν μπορεί να ξέρει πόσο στενοχωρήθηκε για το αποτέλεσμα, όμως είναι σίγουρος πως και εκείνη έχει λαμπρή πορεία να διανύσει στον χώρο του μόντελινγκ.

O Γιώργος Καράβας επίσης ρωτήθηκε και για τον επόμενο πέμπτο κύκλο του GNTM μιας και προβλήθηκε ήδη τρέιλερ για το GNTM 5 όμως απέφυγε να πει οτιδήποτε μιας και ακόμα προφανώς δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος για τη συμμετοχή του στο επόμενο GNTM.

Τέλος, αναφέρθηκε με πολλή αγάπη στους περυσινούς πρωταγωνιστές του reality, τον Ηρακλή, τον Αιμιλιάνο, τον Ανδρέα και την Παρασκευή με τους οποίους, όπως τόνισε, μιλάει σχεδόν κάθε εβδομάδα μιας και οι περισσότεροι ανήκουν στο πρακτορείο που ανήκει και ο ίδιος. Όπως επεσήμανε, όλα τα παιδιά έχουν κάνει σπουδαίες καριέρες στον χώρο της μόδας με σημαντικές συνεργασίες.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα, λίγη ώρα μετά το τέλος του live του τελικού του GNTM 4:

Διαβάστε επίσης:

GNTM 4 Τελικός: Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου η μεγάλη νικήτρια!

GNTM 4 Τελικός: Οι πρώτες εικόνες από το live! Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ισμήνης

GNTM: Δεν πρόλαβε καλά καλά να τελειώσει το GNTM 4 και βγήκε τρέιλερ για το GNTM 5! (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved