Media

GNTM 4 Τελικός: Ναπολέων-Ειρήνη λίγο μετά τη νίκη της Κυβέλης: Δίκαιο και αναμενόμενο το αποτέλεσμα

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

GNTM 4 Τελικός: Ο Ναπολέων Μήτσης και η Ειρήνη Λεμπέση έδωσαν το παρών στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μοντέλων και μίλησαν στους δημοσιογράφους λίγο μετά το τέλος του φετινού κύκλου. 

Oι δύο πρώην συμπαίκτες της μεγάλης νικήτριας Κυβέλης Χατζηευστρατίου έκριναν δίκαιο αλλά και αναμενόμενο το αποτέλεσμα, καθώς όπως τόνισαν φαινόταν ότι ανάμεσα στους τρεις φιναλίστ πως εκείνη θα πάρει την πρώτη θέση.

Όπως τόνισε και η Ειρήνη Λεμπέση, με μοντελικά κριτίρια, πίστευε ότι εκείνη έπρεπε να κερδίσει ανάμεσα στους τρεις φιναλίστ, παρ' όλο που λίγο πριν φύγει η Ειρήνη από το παιχνίδι, είχε απομακρυνθεί από την Κυβέλη με την οποία στην αρχή του GNTM έκαναν παρέα.

Τα δύο νεαρά παιδιά αποκάλυψαν ότι μετά το GNTM έχουν καταφέρει να αποκτήσουν τη δική τους θέση στον χώρο της μόδας αφού πλέον ανήκουν σε πρακτορείο και φυσικά σκοπεύουν να αφοσιωθούν στη δουλειά αυτή που τόσο πολύ τούς αρέσει.

Κανένας από τους δύο δεν θα έλεγε πάντως όχι σε περίπτωση που του χρόνου τούς γινόταν πρόταση να ξαναμπούν στο παιχνίδι, αφήνοντας να εννοηθεί πως η εμπειρία τους στο GNTM θα τους μείνει αξέχαστη καθώς πέρασαν πολύ καλά.

Δείτε τι άλλο είπαν, στο παραπάνω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

GNTM 4 Τελικός: Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου η μεγάλη νικήτρια!

GNTM 4 Τελικός: Οι πρώτες εικόνες από το live! Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ισμήνης

GNTM: Δεν πρόλαβε καλά καλά να τελειώσει το GNTM 4 και βγήκε τρέιλερ για το GNTM 5! (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved