Media

Έξαλλη η Καινούργιου με τις δηλώσεις του Μπράτη: «Έχω πάθει σοκ, ήταν υπερόπτης» (video)

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπορούσε να πιστέψει όλα αυτά που άκουσε από τον Άγγελο Μπράτη και εξέφρασε έντονα την δυσαρέσκειά της.

Ο Άγγελος Μπράτης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή, «Super Κατερίνα» και μία δήλωση του έκανε την Κατερίνα Καινούργιου να μείνει άναυδη και να εκφράσει έντονα την απογοήτευση της.

Συγκεκριμένα ο Άγγελος Μπράτης δήλωσε:«Τα νούμερα τηλεθέασης δε με επηρεάζουν, όπως δε με επηρεάζουν οι πωλήσεις, όπως δε με επηρεάζει η γνώμη μιας κυρίας που δεν έχει φορέσει ολομέταξα φορέματα και ψωνίζει από τα καλάθια».

Αυτά άκουσε η παρουσιάστρια και μην μπορώντας να το πιστέψει, είπε: «Συγγνώμη, μου είναι πάρα πολύ συμπαθής ο Άγγελος Μπράτης. Με έχει συγκινήσει ουκ ολίγες φορές με τις συνεντεύξεις του, έχει μια απίστευτη ευγένεια. Δε μου άρεσαν καθόλου όλα αυτά που είπε. Για πρώτη φορά τον βλέπω πολύ υπερόπτη. Δε μου άρεσε καθόλου αυτό που είπε ότι δεν τον νοιάζει η γνώμη μιας κυρίας που ψωνίζει από τα καλάθια.

Και εγώ έχω ψωνίσει και από τα καλάθια και από μεγάλους οίκους, Δε ξέρω αν σας ενδιαφέρει η γνώμη μου αλλά θα το πω, υπάρχουν κυρίες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν από μεγάλους οίκους και ψωνίζουν από τα καλάθια και είναι υπέροχες και στιλάτες».

Και πρόσθεσε:«Εσάς μπορεί να μη σας ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης αλλά φαντάζομαι ότι το Star και η εταιρεία παραγωγής δε θα έκανε πάρτι. Από πίσω υπάρχουν επιχειρηματίες… Εγώ ήρθα εδώ και αν στο τέλος της σεζόν δεν πάω καλά, θα πρέπει να απολογηθώ και να είμαι έτοιμη αν τα πράγματα δεν είναι καλά να αντιμετωπίσω και τις κυρώσεις»

Δείτε το βίντεο.

Survivor: Αρσενίου και Σοϊλέδης ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο; Όλες οι λεπτομέρειες

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Ίσως μέσα στην ημέρα να υπάρχουν εξελίξεις, να συλληφθεί»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξεσπά πρώην συνεργάτης του στο Πρωινό: «Είναι άρρωστος! Ξεφτιλισμένος!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved