Media

Μιθριδάτης στο Mega Καλημέρα: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του και τα Ημισκούμπρια» (Video)

Gossip-tv Team

Ο Μιθριδάτης μίλησε στο MEGA Καλημέρα  για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του, τα «Ημισκούμπρια» και τις εποχές των μεγάλων επιτυχιών.

Ο Μιθριδάτης μίλησε για τη μεγάλη του αλλαγή στα μαλλιά. Κάποτε είχε μαλλιά μέχρι τη μέση του και τα ξύρισε: «Είπα να γίνει πιο εμπορική η εικόνα μου και έχασα πολλά κιλά», είπε.

Έχει δεχτεί προτάσεις για παιχνίδια κατά καιρούς; Ο ίδιος αποκάλυψε πως ναι, αλλά δεν συνηθίζει πια να είναι θετικός σε τέτοιου είδους προτάσεις.

«Οι γονείς μου ήταν ηθοποιοί. Έτυχε και έπαιξα, αλλά για πολλά χρόνια έκανα μεταγλωττίσεις. Σπούδασα στην Καλών Τεχνών, την είχα αφήσει στη μέση και έδωσα την πτυχιακή μου το 2019», είπε.

Ο Μιθριδάτης μίλησε για τα «Ημισκούμπρια», συγκρότημα του οποίου υπήρξε μέλος και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.

«Πάντα υπήρχαν εκδηλώσεις θαυμασμού, έχουμε ζήσει ωραίες εμπειρίες… Δεν περιμέναμε επιτυχία με τα «Ημισκούμπρια», έγινε όμως και η παρέα μας μεγάλωσε. Τα γκρουπ δεν διατηρούνται, αλλά διατηρείται η μουσική τους. Οικονομικά τότε δεν είχαμε κανένα παράπονο».

Ο ίδιος μίλησε και για τη συνεργασία του με τη Μαρινέλλα, μία συνεργασία που δεν έγινε με συμβατικό τρόπο, ενώ η ερμηνεύτρια τους έδωσε και την ευχή της.

Για το τραγούδι του «Για να μη τα χρωστάω», που σάρωσε στο Youtube, είπε ότι το βλέπει ως ένα 12λεπτο μονόπρακτο και θα μπορούσε να πάρει οποιαδήποτε καλλιτεχνική μορφή..

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved