Media

Ρουγγέρη: Το ότι τα παιδιά βάζουν στην άκρη το κινητό για την παράσταση είναι για μένα βραβείο

Gossip-tv Team

Η Κάρμεν Ρουγγέρη μίλησε στην εκπομπή, Ελένη, για τα σχολικά της χρόνια, το παρολίγον πέρασμα από το επάγγελμα της αεροσυνοδού, αλλά και τα έργα που ανεβάζει αυτή την περίοδο.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη αποκάλυψε ότι τα όνειρά της ήταν δύο: να γίνει αεροσυνοδός και ηθοποιός. Μάλιστα, παρ’ ολίγον να γίνει αεροσυνοδός, καθώς ήξερε τρεις γλώσσες. Σε μία περίοδο που διένυε φριχτά οικονομικά αποφάσισε να δώσει εξετάσεις στην Ολυμπιακή Αεροπορία και πέρασε. Όμως τελικά έμεινε στην εταιρία που εργαζόταν αφού της έκαναν αύξηση.

«Αγαπούσα το λυρικό τραγούδι. Σπούδασα υποκριτική για να γίνω καλύτερη τραγουδίστρια όπερας», δήλωσε και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της, ο οποίος είναι γνωστός βαρύτονος, την απέτρεψε να ασχοληθεί με την όπερα. «Σε τελευταία ανάλυση έκανα πολύ καλά…», είπε χαρακτηριστικά.

«Στις περισσότερες σειρές πήγαινα για να παίξω σε ένα επεισόδιο, αλλά μετά ο ρόλος μεγάλωνε», είπε.

Η ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε ότι οι δύο της εγγονές, η Κάρμεν και η Ευαγγελία, δεν γνώριζαν τη δουλειά έκανε η γιαγιά τους.

Η ηθοποιός ανεβάζει δύο έργα, τον «Μικρό Πρίγκηπα» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και τους «Άθλους του Ηρακλή» στο Christmas Theater. Όπως είπε και η ίδια για το τελευταίο έργο, πρόκειται για απόλυτα μελετημένους μύθους για να αγαπήσουν και να καταλάβουν τα παιδιά τη μαγεία της ελληνικής μυθολογίας.

«Το ότι τα παιδιά βάζουν στην άκρη το κινητό για να δουν την παράσταση είναι για μένα βραβείο», κατέληξε η ηθοποιός!

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved