Media

The Chase: Όλα όσα αποκάλυψε η Μαρία Μπεκατώρου στο Mega Καλημέρα πριν την πρεμιέρα του παιχνιδιού

Gossip-tv Team

Τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου στις 18:30, κάνει πρεμιέρα το «The Chase», το τηλεπαιχνίδι που καθηλώνει το κοινό σε όλο τον κόσμο και το Mega Καλημέρα βρέθηκε στα παρασκήνια του τηλεπαιχνιδιού! 

Η Μαρία Μπεκατώρου είπε: «Σήμερα έχουμε πρεμιέρα και έχουμε μεγάλη χαρά, γιατί το δουλεύουμε καιρό και έχουμε άγχος και αγωνία. Όλα αυτά γίνονται με πολύ πάθος κι επειδή το χρώμα του «The Chase» είναι το κόκκινο, έχει πολύ αδρεναλίνη. Οι παίκτες αναμετρώνται με ανθρώπους και όχι μηχανήματα. Δεν κερδίζει πάντα ο Chaser!»!

Τέσσερις παίκτες επιστρατεύουν τις γνώσεις τους για να αναμετρηθούν, κάθε φορά, με έναν από τους Chasers, και να διεκδικήσουν μέχρι και 10.000 ευρώ.

Οι Chasers, μόνιμοι συνεργάτες του παιχνιδιού, είναι οι «φωτεινοί παντογνώστες». Mοιάζουν αήττητοι. Είναι όμως; Κάθε ένας από αυτούς έχει μία ξεχωριστή προσωπικότητα και ένα ψευδώνυμο που τον αντιπροσωπεύει: «Το Βουνό», «Το Γεράκι», «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής» και «Η γυναίκα με τα μαύρα». Θα καταφέρουν άραγε οι παίκτες να τους ξεφύγουν και να κερδίσουν το έπαθλο;

Οι μεγαλύτερες μονομαχίες γνώσεων ξεκινούν στο MEGA, στο πιο συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι της χρονιάς.

Διαβάστε επίσης:

Η εξομολόγηση της Μπεκατώρου: «Τα ζύγισα όλα πάρα πολύ. Βασανίστηκα, αλλά τελικά το αποφάσισα…»

Μαρία Μπεκατώρου: Άλλος άνθρωπος – Άφωνη η Μενεγάκη – Η ατάκα για την αλλαγή στην εμφάνισή της!

The Chase: Έρχεται στις οθόνες μας το τηλεπαιχνίδι με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου! Οι κανόνες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved