Media

Σοφία Βόσσου: «Όλοι περίμεναν ότι θα πεθάνω, εγώ δεν το πίστευα...» (Video)

Gossip-tv Team

Η Σοφία Βόσσου στην εκπομπή «Ελένη» μίλησε για την καριέρα της, την περιπέτεια της υγείας της και την ανθρωποφαγία των social media.

Η Σοφία Βόσσου θυμήθηκε την εποχή που παρουσίαζε την εκπομπή «Μεταξύ Μας» στο MEGA, μία εκπομπή που έγραψε ιστορία και αποκάλυψε πως την είχε καλέσει ο Τζώννυ Καλημέρης για να παρουσιάσει το Πρωινό και αποφάσισαν να είναι μαζί της ο Χαράλαμπος Παπανικολάου και η Ίνα Λαζοπούλου.

Η τραγουδίστρια είπε: «Κάποια στιγμή μου είπε η αρχισυντάκτρια της εκπομπής ότι η Έλντα Πανοπούλου είχε μείνει χωρίς δουλειά και σκέφτηκε να της προτείνει να παρουσιάσει μία ρούμπρικα. Της λέω ‘είσαι καλά; Φέρε τη γυναίκα να συμπαρουσιάσουμε!’».

Μάλιστα, αναφέρθηκε στο πως αντιμετωπίζει τις δυσκολίες. Εκείνο που την έχει σώσει είναι η χαρά της ζωής που κρύβει μέσα της. Αυτό είναι το αντίδοτό της στα άσχημα πράγματα, όπως το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε με το στομάχι της και το κάταγμα στο γόνατο που ακολούθησε στη συνέχεια.

«Είμαι συμφιλιωμένη με τον θάνατο. Όλα έχουν μία αρχή και ένα τέλος, γι’ αυτό φροντίζω η ζωή μου να είναι καλή», είπε για την κοσμοθεωρία της.

Η ίδια δηλώνει ενοχλημένη με την ανθρωποφαγία κάποιων ανθρώπων, όχι με τα δημοσιεύματα: «Να πεθαίνει δηλαδή ένας άνθρωπος και κάποιοι να γράφουν ‘για δείτε το σκιάχτρο’; Πως γίνεται να βλέπεις ένα άνθρωπο να υποφέρει και να γράφεις τέτοια πράγματα;», είπε.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Βόσσου: Με μπαστούνι στο Πρωινό - Μιλά για την περιπέτεια υγείας της: «Έφτασα 37 κιλά» (Video)

Σοφία Βόσσου: Περιγράφει τους πόνους και το πώς έγινε το συντριπτικό κάταγμα στο πόδι της

Σοφία Βόσσου: Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου - Τι αποκάλυψε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved