Media

Survivor: Απίστευτη επίθεση στη Μυριέλλα Κουρεντή - Έξαλλο το Twitter με τον κουτσομπόλη Βαλάντη

Gossip-tv Team

Survivor: Στο στόχαστρο των συμπαικτών της βρέθηκε η ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή, όπως είδαμε στην έναρξη του επεισοδίου της Τετάρτης (29/12).

Ο Βαλάντης και μερικοί ακόμη συμπαίκτες της ηθοποιού φαίνεται πως ενοχλήθηκαν αρκετά από την οικειότητα που η ηθοποιός έχει αναπτύξει με έναν από τους αντιπάλους και πιο συγκεκριμένα τον Γιώργο Κατσαούνη.
Η Μυριέλλα Κουρεντή, υποστήριξε ότι του απαντά πάντα σε ανθρώπινο επίπεδο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει αναπτύξει κάποια άλλη επαφή ωστόσο ο Βαλάντης έχει άλλη άποψη αφού θεωρεί ότι η ηθοποιός έχει κολακευτεί από την προσέγγιση του αντιπάλου.

«Σίγουρα να ενοχλήθηκαν περισσότερο τα παιδιά που κάνουν πολύ πιο ανταγωνιστικά αθλήματα έξω», είπε μεταξύ άλλων η Μυριέλλα Κουρεντή όμως και η Ελισάβετ Σπανού είχε τις ενστάσεις της.

Ο Βαλάντης μάλιστα αποκάλυψε σε μία από τις συμπαίκτριές του ότι η Μυριέλλα του εξομολογήθηκε ότι ο παίκτης της αντίπαλης ομάδας την... γουστάρει.

Το γεγονός αυτό έκανε έξαλλους τους τηλεθεατές στο Twitter, με τους περισσότερους από αυτούς να τον χαρακτηρίζουν κουτσομπόλη.

Πάρτε μια γεύση από τα σχόλια που γράφτηκαν στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

Διαβάστε επίσης:

Survivor 5: Η Ελένη έδωσε spoiler - Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί! (Video & Photos)

Survivor: Αυτοί κέρδισαν την τρίτη ασυλία - Ο επικός σχολιασμός του Λιανού

Survivor: Έκλαιγε με λυγμούς η Μυριέλλα Κουρεντή - Το απίστευτο ξέσπασμα στην παραλία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved