Media

Happy Day: Θετικός στον κορονοϊό συνεργάτης της Τσιμτσιλή - H ανακοίνωση on air! (Video)

Gossip-tv Team

Συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και η παρουσιάστρια το ανακοίνωσε στον αέρα του Happy Day!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Και εμείς έχουμε το κρούσμα μας, μη νομίζετε ότι απέχουμε. Έχουμε το καραντινάτο αγόρι μας, τον Λευτέρη Μητσόπουλο. Δεν του αρέσει να είναι μόνος του αλλά σημασία έχει να το περάσει ήπια. Θα μας τα πει τα θεματάκια του. Αλλά ο Λευτέρης μας είναι ένα από τα κρούσματα των ημερών…».

Μάλιστα, ο Λευτέρης Μητσόπουλος βγήκε στον αέρα της εκπομπής λίγο αργότερα και τόνισε: «Πρόσεχα όσο μπορούσα, την είχα γλιτώσει 3-4 φορές το καλοκαίρι. Είχα πάει Ναύπακτο για τα Χριστούγεννα, πήγα στον αδερφό μου, έκανε τεστ και λέει «βγήκα θετικός». Λέω στη Μαρία «μάζεψε τα πράγματα και φύγαμε». Δεν κάτσαμε καθόλου»!

Και συμπλήρωσε: «Έχουμε τα ίδια συμπτώματα με τον αδερφό μου, δεν έχουμε γεύση, όσφρηση, πονάνε τα κόκκαλα και έχουμε πόνο στα πόδια μας. Ο αδερφός μου είναι στην 6η μέρα, έχουν υποχωρήσει τα συμπτώματα. Εγώ σήμερα είμαι λίγο καλύτερα. Χθες και προχθές χάλια, το βράδυ ήταν χειρότερα. Η Μαρία είναι μάλλον «κατσαρίδα», δεν έχει ακόμα».

Διαβάστε επίσης:

Χάρης Βαρθακούρης: Η επική αντίδραση του πατέρα του Γιάννη Πάριου όταν έμαθε ότι έχει κορονοϊό

Κόνι Μεταξά: Κόλλησε ξανά κορονοϊό και έκανε τις πρώτες δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή

Αποστολία Ζώη: Θετική στον κορονοϊό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved