Media

GNTM 4: Το πρώτο κοινό βίντεο Κυβέλης - Ντίνου μετά την αποκάλυψη ότι είναι ζευγάρι! (video)

Gossip-tv Team

Μπορεί κατά τη διάρκεια της προβολής του GNTM 4 να μην επέτρεψαν στα συναισθήματά τους να εκφραστούν στον μέγιστο βαθμό, όμως τώρα που οι προβολείς έχουν σβήσει, η Κυβέλη και ο Ντίνος δεν... κρατιούνται! 

Η μεγάλη νικήτρια του τελευταίου κύκλου του GNTM και ο πρώην συμπαίκτης της είχαν αφήσει να φανεί ότι τους συνδέει κάτι παραπάνω από όλους τους υπόλοιπους όμως περίμεναν να τελειώσει το ριάλιτι μοντέλων για να παραδεχτούν δημόσια ότι όχι μόνο έχουν έρθει πιο κοντά αλλά είναι και ζευγάρι.

Οι δυο τους μάλιστα, όταν ο Ντίνος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα πριν από μερικές μέρες δεν έκρυψαν ότι είναι πολύ ερωτευμένοι.

Η παρουσιάστρια του είχε πει τότε ότι η Κυβέλη έδειχνε μία "χλιαρή" συμπεριφορά απέναντί του και ότι δεν έδειχνε να τον θέλει και πολύ όμως λίγο μετά προβλήθηκε το απόσπασμα στο οποίο είδαμε την Κυβέλη να παραδέχεται ότι όντως είναι ζευγάρι.

Ο Ντίνος είπε τότε ότι δεν ήθελε να μιλάει και πολύ για τα προσωπικά του.

«Επειδή ήταν μέσα λίγο παραπάνω διάστημα απ' ό,τι ήμουν εγώ, δεν κάτσαμε να τα συζητήσουμε πολύ αλλά ναι είμαστε μαζί!», είπε μεταξύ άλλων ο Ντίνος.

Το ζευγάρι πλέον, μετά και τη μεγάλη νίκη της Κυβέλης, δείχνει να απολαμβάνει τον έρωτά του και να το διασκεδάζει πολύ καθώς ανέβασε και το πρώτο κοινό του βίντεο στο Tik Tok.

Δείτε το παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

Όλγα Ντάλλα: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον τελικό του GNTM - Το μακροσκελές μήνυμα που συγκίνησε

GNTM: Κυβέλη και Ντίνος είναι ζευγάρι και το παραδέχτηκαν δημόσια (Video)

GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις της Κυβέλης μετά τη νίκη της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved