Media

Αλεξία Μουστάκα: Η κόρη του Σωτήρη Μουστάκα αποκαλύπτει: Έχω αντιμετωπίσει εξαπάτηση και αχαριστία

Gossip-tv Team

Η Αλεξία Μουστάκα, κόρη του αξέχαστου Σωτήρη Μουστάκα μίλησε στο Mega καλημέρα για τους γονείς της, τις δυσκολίες στη δουλειά της αλλά και ένα παράπονο που έχει.

Αρχικά ανέφερε: «Όταν ήμουν μικρή, ήθελα να γίνω αρχιτέκτονας, αρχαιολόγος, μαθηματικός, αλλά όχι ηθοποιός. Στην σχολή έμαθαν τη δεύτερη χρονιά ότι είμαι κόρη του Μουστάκα και της Μπονέλου. Και έκλεισαν και άνοιξαν πόρτες λόγω του επωνύμου μου».

Για τους γονείς της είπε: «Η μητέρα μου ήταν πολύ ανοιχτός χαρακτήρας και ο μπαμπάς μου ήταν πιο κλειστός άνθρωπος αλλά με φοβερό χιούμορ. Έγραφαν ποιηματάκια ο ένας στον άλλον φεύγοντας από το σπίτι. Πιο μεγάλη έλεγα στον πατέρα μου τα προσωπικά μου, μικρή όχι. Με συμβούλευε, αλλά είχε μέτρο, δε μου έλεγε ‘πρέπει να κάνεις αυτό».

Και αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές πέρασε όταν «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της: «Όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου, Σωτήρης Μουστάκας, έπαιζα στο θέατρο. Την ίδια χρονιά, με διαφορά 3 μήνες, έχασα τη μητέρα μου, Μαρία Μπονέλου».

Και πρόσθεσε: «Βλέπω ταινίες με τους γονείς μου, δεν έχω πρόβλημα. Από τον πατέρα μου έχω πάρει το βλέμμα του, από τη μητέρα μου την γλύκα της. Επειδή οι γονείς μου ήταν τόσο δοτικοί, νομίζεις πως όλος ο κόσμος έτσι είναι. Και ειδή αχαριστία και εξαπάτηση».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από το Mega Καλημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved