Media

Το πρωινό: «Χείμαρρος» ο Λιάγκας: «Του είπαν, σαν απειλή, να βγει σε εμάς εδώ και να πει ψέματα»

Gossip-tv Team

Mία απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή τον ηθοποιό, Κωστάκη Κωνσταντίνου που συμμετέχει στην παράσταση «Νικοτιτανικός» και  βγήκε στο Πρωινό.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής τόνισε ότι απείλησαν τον ηθοποιό, επειδή είπε πως στην παράσταση που συμμετέχει και ο Χαϊκάλης υπήρχαν 7 θεατές, να βγει να πει ψέματα και να αλλάξει αυτά που είπε!

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Θέλω να δώσω ένα παρασκήνιο. Δεν ξέραμε για την αναβολή της παράστασης και είχαμε κανονίσει να βγει σήμερα ο κύριος Κωνσταντίνου να μιλήσουμε για το αν υπήρχαν εφτά θεατές ή περισσότεροι. Ο άνθρωπος, επειδή είναι και υποψήφιος βουλευτής, είπε την αλήθεια, ότι ήταν επτά θεατές.»!

Και πρόσθεσε: «Εγώ δεν είπα ότι κόπηκαν εφτά εισιτήρια, εμείς είπαμε ότι ήταν εφτά θεατές, ο ίδιος το είπε. Μπορεί να κόπηκαν 200 και να πήγαν μόνο εφτά επειδή φοβήθηκαν για τον κορονοϊό. Κάποιοι τον πρόγκηξαν τον κύριο Κωνσταντίνου και του ζήτησαν να βγει να πει ψέματα, του είπαν σαν απειλή να ανακαλέσει. Να βγει συγκεκριμένα στον Λιάγκα και τη Σκορδά και να πει ότι ήταν πάνω από 100 άτομα και δεν τα μέτρησες καλά»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Επειδή όμως είπαμε και για τον Χαϊκάλη που προσπαθούσε να κάνει το άσπρο μαύρο και για τον Κωνσταντίνου κλπ, επειδή γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας, να ξέρουμε ποιοι λένε αλήθεια και ποιοι λένε ψέματα».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Παύλος Χαϊκάλης: Τελευταία εξέλιξη: Αναστέλλεται η θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί – Τι συνέβη;

Χαμός στο Πρωινό με τον Χαϊκάλη: «Δημοσιογραφική αλητεία! Έχεις εμμονή μαζί μου Λιάγκα»

Super Κατερίνα: Εκτός εαυτού ο Χαϊκάλης με το Πρωινό: «Διαδίδουν ψεύτικες ειδήσεις»

Παύλος Χαϊκάλης: Πρεμιέρα με άδειο θέατρο για την παράσταση που πρωταγωνιστεί στην Κύπρο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved