Media

J2US Tελικός: Η φαντασμαγορική έναρξη, η εμφάνιση του Αλιάγα στο πλατό και η σύνδεση με τη Βανδή

Gossip-tv Team

Είπαμε! J2US και ειδικά τελικός, χωρίς πολλές και δυνατές εκπλήξεις, δεν έχει νόημα! Και φέτος ήταν η σειρά του Νίκου Αλιάγα να μας χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις. 

Ο διάσημος Έλληνας παρουσιαστής που έχει διαγράψει μία τεράστια καριέρα στη γαλλική τηλεόραση, δέχτηκε την πρόταση να λάβει τη θέση του κριτή στο λαμπερό σόου μετά την ξαφνική ασθένεια της Δέσποινας Βανδή.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έμεινε εκτός τελικού καθώς διαγνώστηκε με κορονοϊό και έτσι δεν θα μπορούσε να είναι παρούσα στη μεγάλη βραδιά.

Παρ' όλο που υπήρχε η επιλογή ο τελικός να αναβληθεί για την επόμενη -ενδεχομένως- εβδομάδα, ο Νίκος Κοκλώνης αποφάσισε να κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι του ώστε να κυλήσει ο προγραμματισμός ομαλά και όπως είχε σχεδιαστεί από την αρχή. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Έτσι, μετά και το μεγάλο "ναι" του Νίκου Αλιάγα αποφασίστηκε να διεξαχθεί κανονικά ο αποψινός τελικός. Ο διάσημος παρουσιαστής, ο οποίος φυσικά μετράει πάρα πολλά... χιλιόμετρα τηλεοπτικού χρόνου, εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση με πολλή άνεση, χαμόγελο και φυσικά αποφασισμένος να φανεί αντάξιος του ρόλου του στο J2US.

Δείτε την εμφάνισή του στο παραπάνω βίντεο αλλά και την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή σε ζωντανή σύνδεση με το σπίτι της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved