Media

Ένταση Λιάγκα – Σκορδά: «Κάνεις λάθος; Μα τι λες τώρα; - Είστε όλοι υποκριτές!» (Video)

Gossip-tv Team

Απίστευτη ένταση στο Πρωινό με το σχόλιο του Μητροπολίτη Κοζάνης, Παύλου, ο οποίος είπε: «Εσείς οι γυναίκες δεν μπορείτε να κλείσετε τα στόματά σας; Πώς τις αντέχετε;».

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος δήλωσε στο Πρωινό για το εν λόγω θέμα: «Να αγιάσουν τα κόκκαλα του Μητροπολίτη. Εγώ θυμάμαι και από μικρός που πήγαινα στο χωριό, οι γυναίκες πηγαίνανε περισσότερο για κουτσομπολιό στην εκκλησία. Το βρίσκω πολύ σωστό αυτό που είπε ο Μητροπολίτης. Για να φτάσει να το πει αυτό το πράγμα, βάλε τι θα άκουγε… Και βάλε τι θα άκουγε για τις γυναίκες, όταν εξομολογούνται οι άντρες. Δεν είναι ένας τυχαίος άνθρωπος ο Μητροπολίτης».

Η Φωτεινή Πετρογιάννη έγινε έξαλλη με τις δηλώσεις του.

Ο δε Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Είστε εδώ όλοι υποκριτές. Και εσύ και η Φωτεινή. Είστε υποκριτές. Διότι ξαφνικά σήμερα ανακαλύπτετε την πυρίτιδα. Μιλάει ένας άνθρωπος που είναι χριστιανός ορθόδοξος. Είναι άλλο θέμα ο Χριστιανισμός και η πίστη, και άλλο θέμα οι φορείς και οι λειτουργοί. Όταν βγήκα και είπα ότι ο ρόλος των ιερέων στον κορονοϊό είναι επικίνδυνος, τώρα όλοι δε μιλάγατε. Αυτές οι απόψεις του αγίου Κοζάνης για χρόνια σύρονται σε κεφάλια της εκκλησίας. Η εκκλησία δεν το λέει ότι η γυναίκα είναι πιο κάτω από τον άντρα;».

Η Φαίη τόνισε: «Εδώ βλέπουμε τον Μητροπολίτη κατά τη διάρκεια μίας λειτουργίας να μαλώνει τις γυναίκες, κουνάει το δάχτυλο και λέει στους άντρες “πώς τις αντέχετε;” και μετά συνεχίζει και λέει. Αυτό για μένα είναι επικίνδυνο».

Ο Γιώργος υπογράμμισε: «Είναι μία άποψη που σύρεται χρόνια, και την ανακαλύπτετε τώρα που ήρθε το metoo κι έγινε της μόδας».

Με τη Φαίη να εκνευρίζεται: ««Ποια μόδα; Κάνεις λάθος; Μα τι λες τώρα; Όλοι οι ιερείς είναι έτσι; Όλοι οι μητροπολίτες είναι έτσι; Είναι λάθος να βάζουμε στον ίδιο κουβά όλους τους ανθρώπους, δεν είναι έτσι»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Μενιδιάτης στο Πρωινό: «Έχουμε όλοι κορονοϊό, μόνο τα έπιπλα στο σπίτι δεν έχουν…»!

Η Φάρμα: Απίστευτες αποκαλύψεις! «Παίκτρια έρχεται σε ερωτική επαφή με συμπαίκτες χωρίς συναίσθημα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved