Media

Σπανού εναντίον Κουρεντή: «Εγώ ξέρω ότι όταν κάποιος σε φλερτάρει και δεν το θέλεις, το κόβεις»

Gossip-tv Team

Η Ελισάβετ Σπανού μίλησε στην «Super Κατερίνα» και όπως ήταν φυσικό σχολίασε το φλερτ που έχει δημιουργηθεί μετακύ του Γιώργου Κατσαούνη και της Μυριέλλας Κουρεντή.

Η Ελισάβετ Σπανού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Μυριέλλα Κουρεντή και στο φλερτ που της κάνει ο Γιώργος Κατσαούνης, παίκτης από την ομάδα των Μαχητών στο Survivor.

H τραγουδίστρια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εγώ ξέρω ότι φαίνεται. Σίγουρα υπάρχουν αισθήματα από την πλευρά του, ο άνθρωπος το είπε, το εξέφρασε, δεν γνωρίζω τίποτα άλλο, ωστόσο ξέρω ότι η Μυριέλλα έχει μια σχέση έξω από το παιχνίδι. Ως γυναίκα εγώ ξέρω ότι όταν κάποιος σε φλερτάρει και δεν το θέλεις, το κόβεις. Δεν νομίζω ότι έχει στρατηγική η Μυριέλλα».

Ωστόσο αναφέρθηκε και για το μέλλον του ριάλιτι, λέγοντας: «Θεωρώ υπερβολική την συμπεριφορά του Βαλάντη, ακόμα και δίκιο να έχει σε κάποια πράγματα, με την συμπεριφορά του το χάνει με τον τρόπο αυτό. Ψήφισα να μείνει η Ευρυδίκη, ενώ για νικητή θα ήθελα τον Γιώργο Πιλίδη. Και η Αθηνά Ευμορφιάδη είναι δυνατή».

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

The Bachelor: Σοβαρό τροχαίο για την Ραφαέλα Γεωργίου - «Θρύψαλα» το αυτοκίνητό της

Γρηγόρης Μπιθικώτσης – Έλενα Τσιριγκάκη: Αυτό το όνομα θα δώσουν στην κόρη τους

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στα παρασκήνια του σόου! (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved