Media

Αποκλειστικό: Η Φάρμα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γρηγόρη για τον πατέρα του που δεν περιμέναμε

 Η Φάρμα: Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι του ΑΝΤ1, ο Γρηγόρης Αναστασιάδης κάνει μία συγκλονιστική εξομολόγηση με αφορμή το θάνατο του πατέρα της Αγγελικής Ηλιάδη για τον δικό του πατέρα αφήνοντας άφωνους τους συμπαίκτες του.

Όπως παρακολουθήσαμε στα προηγούμενα επεισόδια η τραγουδίστρια έμαθε για το θάνατο του πατέρα της από το τηλεφώνημα της μάνας της και λύγισε. Η Αγγελική Ηλιάδη είπε στο τηλέφωνο: «Εντάξει μαμά θα τα μαζέψω και θα έρθω, εντάξει. Τι ταλαιπωρία έφαγε ο άνθρωπος για το τίποτα. Έχω μουδιάσει, δεν ξέρω».

Και λεπτά αργότερα αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της, λέγοντας: «Απόψε σας χαιρετάω. Με μεγάλη λύπη και στεναχώρια. Πρέπει να φύγω. Υπάρχει ένα προσωπικό θέμα, οικογενειακό. Θα μου λείψετε πολύ. Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ για αυτό που ζήσαμε. Είναι πολύ σημαντικό που σας γνώρισα. Να συνεχίσετε εδώ μέσα και να είστε δυνατοί. Να ρουφήξετε κάθε στιγμή και κάθε λεπτό όσο είστε μέσα. Όλοι θα μου μείνετε αξέχαστοι».

Με αφορμή λοιπόν αυτό το συμβάν, ο Γρηγόρης Αναστασιάδης εξομολογείται στη Αθανασία Τζουμελέκα για τον πατέρα του: «Βασικά, μου έσκασε πολύ άσχημα αυτό με την Αγγελική γιατί εγώ με τον πατέρα μου δεν μιλάω. Δεν μιλάω καθόλου, έχω αποτραβηχτεί! Ο άνθρωπος δεν έχει κάποιο πρόβλημα, αν τον γνωρίσεις θα πεις «καλά, δεν μιλάς σε αυτόν; Είναι τυπάρας… Απλά κάποια πράγματα τα πήρα από τον παππού μου, δεν τα πήρα από αυτόν! Όταν έγινε αυτό με την Αγγελική, ενώ είχα τρελή αποστροφή, ήθελα να βγω κατευθείαν και να πάω να του μιλήσω, κατευθείαν όμως… Φοβήθηκα πολύ και τώρα το σκέφτομαι… Πρώτα θα πάω να του μιλήσω και μετά θα πάω στο σπίτι μου…»!

Δείτε παραπάνω πρώτοι απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο (10-01) με την εξομολόγηση του Γρηγόρη για τον πατέρα του που εξασφάλισε αποκλειστικά το gossip-tv.gr!

Διαβάστε επίσης:

Η Φάρμα: «Μούδιασε» η Αγγελική Ηλιάδη όταν έμαθε για τον θάνατο του πατέρα της (video)

Η Φάρμα: Αυτός αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης - Μάζεψε τα πράγματα και έφυγε από τον αχυρώνα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved