Media

Survivor: «Άναψαν τα αίματα» στους Διασήμους και οι Μαχητές δεν το άφησαν ασχολίαστο!

Gossip-tv Team

Survivor: Το σημερινό επεισόδιο ξεκίνησε, για ακόμα μια φορά με εντάσεις και αιχμές των Μαχητών έναντι των Διασήμων και για την ομόνοια της ομάδας τους, που έχει διαταραχθεί πλήρως. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, που εδώ και μερικές εβδομάδες, πρωταγωνιστεί στα βράδια μας και μας κρατάει την καλύτερη συντροφιά, μιας και ήδη αποκτήσει το φαν κλαμπ του, που το παρακολουθεί ανελιπώς και δεν χάνει επεισόδιο.

Η έναρξη του σημερινού επεισοδίου είχε για άλλη μια φορά ευτράπελα. Το προηγούμενο συμβούλιο του νησιού είχε άλλωστε αρκετές εντάσεις και το θέμα που πρωταγωνίστησε ήταν η ερωτική σχέση της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη, οι οποίοι, μετά από το τέλος του αγωνίσματος ασυλίας, αντάλλαξαν κάποια ερωτικά φιλιά. Η Αθηνά Ευμορφιάδη και ο Βαλάντης ήταν εκείνοι, που αντέδρασαν πιο έντονα από τους υπόλοιπους και κατηγόρησαν ανοιχτά την Μυριέλλα, ότι είναι η υπεύθυνη που έχει διαταχθεί η ομόνοια της ομάδας.

Οι Μαχητές, από την πλευρά τους, σχολίασαν το συμβούλιο του νησιού και την συμπεριφορά των υπόλοιπων διάσημων στην Μυριέλλα, καθώς εκείνοι κατηγόρησαν ανοιχτά την Αθηνά και μάλιστα ο Γιώργος Κατσαούνης είπε χαρακτηριστικά ότι εκείνη θα έπρεπε να είναι υποψήφια και όχι η Μυριέλλα, που φέρνει νίκες στην ομάδα της.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω.

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε και στην παραλία των διασήμων, με τον Βαλάντη να μιλάει με τον Θανάση και να λένε ότι οι γυναίκες είναι εκείνες που τσακώνονται συνεχώς και δεν σταματούν πουθενά.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Μυριέλλα Κουρεντή μίλησαν για ακόμα μια φορά οι τρεις τους για τον χαρακτήρα της Αθηνάς και για το γεγονός ότι, ενώ κατηγορεί άλλους για εγωισμό και για το ότι αγωνίζονται ατομικά, εκείνη είναι που σκέφτεται μόνο τον εαυτό της και καθόλου την ομάδα, με όλα αυτά που λέει και κάνει.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Πρώτο σε τηλεθέαση στη ζώνη του το Σαββατοκύριακο

Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο έφυγε για Άγιο Δομίνικο και ξαναμπαίνει στο παιχνίδι

Survivor: Αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο! Οι δηλώσεις της αγαπημένης του και η φώτο – ντοκουμέντο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved