Media

MasterChef: Ποια είναι η Βασιλική που πήρε το golden pin και γιατί λέει ότι τη βασάνισε ο Κοντιζάς;

Gossip-tv Team

MasterChef 6: Η προσωπική ιστορία της Βασιλικής συγκίνησε το πανελλήνιο και φυσικά προκάλεσε τα βλέμματα των τηλεθεατών που μπορεί να μη δοκίμασαν το πιάτο της, όμως είδαν στα μάτια των κριτών την απόλυτη... ευτυχία! 

Η Βασιλική Δροσάτου λοιπόν είναι μία μαμά δύο παιδιών που αναγκάστηκε να τα μεγαλώσει, όπως είπε, μόνη της μετά τον ξαφνικό, όπως φαίνεται, θάνατο του συζύγου της.

Είναι 47 ετών, διατηρεί beauty χώρο στη Νέα Σμύρνη και της αρέσει πολύ να περιποιείται μαζί με τους συνεργάτες της τα άκρα των πελατών της. Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Διοίκηση Επιχειρήσεων και όταν πέφτει, ξέρει και να σηκώνεται όπως είπε στον Σωτήρη Κοντιζά όταν εκείνος τη ρώτησε αν παραδίνεται εύκολα στις δυσκολίες στην οντισιόν της στο MasterChef.

Δείτε παρακάτω την οντισιόν της:

Το απέδειξε ότι δεν σηκώνει τα χέρια ψηλά αλλά αντιθέτως διεκδικεί ό,τι αγαπάει και την ευχαριστεί και έτσι εδώ και έναν χρόνο είναι σπουδάστρια σε Σχολή Μαγειρικής. Από εκεί άλλωστε εμπνεύστηκε το πιάτο που θα έφτιαχνε για να εντυπωσιάσει τους κριτές και τα κατάφερε μία χαρά αφού όπως τόνισε ο Σωτήρης Κοντιζάς λίγο μετά τη δοκιμή του πιάτου, ήταν ό,τι πιο νόστιμο είχε δοκιμάσει σε όλον τον διαγωνισμό.

Γι' αυτό και ο γνωστός σεφ δεν δίστασε να της δώσει το golden pin και μαζί με αυτό και το εισιτήριο για να μπει απευθείας στο σπίτι του MasterChef χωρίς να χρειαστεί να περάσει από άλλες δοκιμασίες. Τόσο σίγουροι ήταν και οι τρεις κριτές για το ταλέντο της στην κουζίνα.

Η Βασιλική μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star για την εμπειρία της στην πρώτη αυτή οντισιόν, επισημαίνοντας πως ο Σωτήρης Κοντιζάς την... βασάνισε μέχρι τελικά να της αποκαλύψει ότι του άρεσε το πιάτο της.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με τα όσα είπε, στις πρώτες αυτές δηλώσεις της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved