Media

Survivor: Οι Μαχητές έκαναν την ανατροπή και συνέτριψαν τους Διάσημους στο αγώνισμα επάθλου

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (12-1) είδαμε τον δεύτερο αγώνα επάθλου να εκτυλίσσεται, με τους Μαχητές να βάζουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν.

Το ριάλιτι επιβίωσης έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και το παρακολουθούμε ανελλιπώς, καθώς ανυπομονούμε για το ποιοι θα είναι εκείνοι, που θα καταφέρουν να πάρουν προβάδισμα στα αγωνίσματα και να μείνουν αλώβητοι, όσο το δυνατόν περισσότερο.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, είδαμε τον δεύτερο αγώνα επάθλου της εβδομάδας, μια νίκη που οι διάσημοι ήθελαν όσο τίποτε άλλο. Ο στίβος μάχης ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός και είχε αρκετές δυσκολίες, μιας και πρωταγωνιστούσαν οι πολλές και περίπλοκες κατασκευές, αλλά και το στοιχείο του νερού, που ζητούσε την απόλυτη ταχύτητα. Ο στόχος ήθελε προσοχή και αντίληψη και κάποιοι κατάφεραν να το βρουν απόλυτα.

Οι Μαχητές έδειξαν από την αρχή ότι δεν έχουν πολλές αντοχές, μιας και η πείνα έχουν στοιχήσει στην ενέργειά τους. Όσον αφορά την απόδοση των παικτών, είδαμε από την αρχή τους μαχητές να είναι καταβεβλημένοι, όμως έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν και οι Διάσημοι ήταν πιο ευδιάθετοι.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Με δανεικό μαγιό η Ευρυδίκη και η παρομοίωση του Λιανού με τον Νίνη

Survivor: Η απαίτηση του Γιωρίκα στην Μυριέλλα: «Θέλω να ακούει χωρίς να πει κάτι»

Survivor: «Μαχητές» vs Κατσαούνης - Τον... απομόνωσαν και άρχισαν να τον «θάβουν»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved