Media

Survivor spoiler: Πόλεμος μεταξύ Μαρτίκα-Κατσαούνη! Η ομάδα που κερδίζει απόψε το έπαθλο φαγητού!

Gossip-tv Team

Απόψε το βράδυ (15/1) το Survivor επιστρέφει στις οθόνες μας μετά από μία μικρή παύση δύο ημερών και θα δούμε τους παίκτες σε Μπλε και Κόκκινη παραλία σε νέες περιπέτειες. 

Οι δύο ομάδες είναι και πάλι πανέτοιμες για νέες περιπέτειες στον στίβο μάχης όπου απόψε θα τους δούμε να αναμετρώνται για έπαθλο φαγητού που τόσο πολύ έχουν ανάγκη όλοι τους.

Λίγο πριν όμως, θα παρακολουθήσουμε, όπως είδαμε και στο τρέιλερ, τις μπηχτές αλλά και τον ανοιχτό πόλεμο μεταξύ Γιώργου Κατσαούνη και Σπύρου Μαρτίκα οι οποίοι πλέον συγκρούονται ανοιχτά στην παραλία των Μπλε.

Ποια ομάδα όμως θα κατακτήσει το πολυπόθητο έπαθλο φαγητού;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που καταφθάνουν από τον Άγιο Δομίνικο, οι Διάσημοι σε αυτή τη τη συγκεκριμένη φάση είναι πιο ισχυροποιημένοι σε σχέση με τους Μαχητές οι οποίοι δείχνουν να έχουν αποσυντονιστεί από τις εσωτερικές τριβές στην ομάδα τους.

Έτσι οι Διάσημοι δείχνουν να είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση, απόψε το βράδυ, του πολυπόθητου επάθλου που θα τους δώσει δύναμη για να μπορέσουν να αντέξουν τις δύσκολες συνθήκες στην παραλία.

Δείτε το βίντεο με το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο και όσα θα παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οι... άσοι στο μανίκι του Ατζούν! Αυτοί οι παίκτες ετοιμάζονται να μπουν στο παιχνίδι!

Survivor: Να γιατί «έστησαν» αγώνα! Τσουχτερές οι ρήτρες για την οικειοθελή αποχώρηση παίκτη!

Survivor: «Μίλησα με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, τον άκουσα στεναχωρημένο» (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved