Media

Καγιά: «Δε μου έλειψε το GNTM γιατί το θρήνησα. Μέχρι να πάρω την απόφαση είχα πάθει ψυχοσωματικά»

Gossip-tv Team

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι και αναφέρθηκε τόσο στο τηλεοπτικό της μέλλον όσο και στους λόγους που πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει το GNTM, παρ' όλο που αρχικά δεν ήθελε!

Η όμορφη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη μεγάλη αλλαγή ημέρας προβολής του DWTS από Κυριακή σε Παρασκευή σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Προτιμούσα την Παρασκευή και χαίρομαι, με βολεύει και ως μαμά. Στο Shopping Star ξέρω ότι θα είμαι και του χρόνου, για το DWTS δεν γνωρίζω κάτι».

Σε ό,τι αφορά τη φήμη που τη θέλει να αναλαμβάνει εκπομπή την πρωινή ζώνη του Star, η ίδια απάντησε: «Δε νομίζω να αναλάβω το πρωινό. Δε με φοβίζει που είναι κουραστικό αλλά με τον τρόπο που γίνεται τώρα δε νομίζω ότι μου πάει. Ο ‘Πρωινός Καφές’ μου έμαθε πάρα πολλά και έχω μόνο καλές εμπειρίες να θυμάμαι».

Σε ό,τι αφορά το GNTM και τον τρόπο που πήρε τον απόφαση να το "εγκαταλείψει", η Βίκυ Καγιά σχολίασε: «Είναι σημαντικό να ξέρεις πότε να σταματάς από κάτι. Είναι καλύτερο να κάνεις ένα βήμα πίσω όταν τα πράγματα είναι καλά... Δε μου έλειψε το GNTM γιατί το θρήνησα. Μέχρι να πάρω την απόφαση είχα πάθει ψυχοσωματικά».

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τις κόντρες που της "χρεώνουν" η Βίκυ Καγιά σχολίασε: «Με κανέναν δεν έχω κόντρα, τα ακούω όλα με ψυχραιμία. Δε με ενόχλησε η σύγκριση με την Ισμήνη, τη συμπαθώ και πάρα πολύ. Δεν ήταν σωστό για την Ισμήνη αυτό, δεν πήγε να πάρει τη θέση μου, δεν έχει σχέση με μένα».

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε στο παραπάνω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved