Media

Αποκλειστικά πλάνα: H Φάρμα: Τα... γαλλικά της Μπάστα και η αγανάκτηση: «Έχω αηδιάσει!»

Τεταμένη φαίνεται πως είναι η ατμόσφαιρα στη Φάρμα αφού νέοι και παλιοί παίκτες έχουν ήδη αρχίσει να συγκρούονται... Και το gossip-tv εξασφάλισε για εσάς αποκλειστικά πλάνα από το αποψινό επεισόδιο. 

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή για το τι θα δούμε απόψε (18/1): Οι «παλιοί» παίκτες αντιμετωπίζουν τους νέους αρχικά τουλάχιστον θετικά.

Μάλιστα ο Βασίλης Λέντζος δηλώνει ότι νιώθει πιο κοντά του την Ανίτα Μουτσάι, επειδή είναι από την Αλβανία όπως και η κοπέλα του.

Ο Κουτσαβάκης από την πλευρά του έχει μπει με ακόμα πιο περιπαικτική διάθεση και τρολάρει και τα δύο στρατόπεδα που έχουν δημιουργηθεί.

Δηλώνει ότι μπορεί να συμμετέχει στις δουλειές αρκεί να μην τον ξυπνάνε νωρίς.

Η Σάσα Μπάστα από την άλλη δεν είναι ευχαριστημένη με την κατάσταση στη ΦΑΡΜΑ και δεν ξέρει αν θα αντέξει. Μάλιστα, σχολιάζει με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη ότι αν δεν επιστρέψει η Αγγελική Ηλιάδη, θα φύγουν. Κάτι που μπορείτε να δείτε στο παραπάνω αποκλειστικό βίντεο που εξασφαλίσαμε για εσάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι απόψε θα δούμε πως η Σάσα Μπάστα πιστεύει ότι όταν θα φύγει ο Μάνος Πανταζής από αρχηγός, θα τον ψηφίσουν σίγουρα, και προσπαθεί να του ανοίξει τα μάτια για τις προθέσεις των υπολοίπων.

Ο Μάνος Πανταζής ρωτάει την Αθανασία Τσουμελέκα αν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η Μαρία Παπαγεωργίου δεν νιώθει καλά και κλαίει. Χρειάζεται την ασυλία. Γιατί θεωρεί άδικο να έχει ο Κουτσαβάκης ασυλία.

Και ενώ η Σάσα Μπάστα νιώθει ότι η Μαρία Παπαγεωργίου είναι κοντά της, τη βλέπει να αγκαλιάζει την Αθανασία Τσουμελέκα και αναρωτιέται για την ειλικρίνειά της;

Το αγώνισμα στην ΟΜΑΔΙΚΗ ΦΑΣΗ της ΑΣΥΛΙΑΣ φέρνει αντιμέτωπους τους 6 παίκτες που την διεκδικούν:
Α. ΟΜΑΔΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΝΤΣΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΣΟΥΜΕΛΕΚΑ, ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΗΛΙΑ
Β. ΟΜΑΔΑ: ΑΣΤΡΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ ΣΜΑΡΑΓΔΗ.

Στην αρχή, ο αγώνας είναι ντέρμπι, στην πορεία όμως η μία ομάδα παίρνει καθαρά το προβάδισμα.

Δείτε παραπάνω το αποκλειστικό βίντεο με πλάνα από το αποψινό επεισόδιο της Φάρμας:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved