Media

Survivor: Ο Βαλάντης έκαψε την κόκκινη μπαντάνα όσο οι διάσημοι πανηγύριζαν την αποχώρησή του

Gossip-tv Team

Survivor: Ένα ανατρεπτικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης (19-01) με το τηλεοπτικό κοινό να παρακολουθεί για πρώτη φορά να γίνεται με αυτόν τον τρόπο το συμβούλιο της αποχώρησης.

Ο Βαλάντης, από την αρχή του επεισοδίου είχε δείξει τη δυσαρέσκειά του και ανέφερε ότι του έκαναν bullying οι παίκτες της ομάδας του με αποτέλεσμα να μην θέλει ούτε να αγωνιστεί μαζί τους αλλά ούτε και να παραβρεθεί στο συμβούλιο. Πράγμα που έγινε κιόλας.

Ο Γιώργος Λιανός ανέφερε ότι αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στο ελληνικό Survivor αλλά και γενικότερα σε κανένα Survivor παγκοσμίως. Λίγο πριν το τέλος ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως ο Βαλάντης είναι ο παίκτης που αποχωρεί με τους Διάσημους να πανηγυρίζουν έξαλλα, σκηνικό που επίσης δεν έχουμε ξαναδεί μιας που για πρώτη φορά παίκτες ήθελαν τόσο πολύ να αποχωρήσει από την ομάδα τους ένας δικός τους.

Κι όμως έγινε!

Την ώρα ο Βαλάντης πίσω στην παραλία, παρέλαβε το γράμμα, οπού έγραφε το όνομά του και η πρώτη του κίνηση ήταν να κάψει την κόκκινη μπαντάνα της ομάδας του δείχνοντας ξεκάθαρα τη δυσαρέσκεια του με το αποτέλεσμα. Μια κίνηση που σίγουρα θα συζητηθεί.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved