Media

Survivor: Με συντριπτική ήττα αποχώρησε ο Βαλάντης – Ποσοστό ρεκόρ για τον Γιωρίκα (video)

Gossip-tv Team

H χθεσινοβραδινή αποχώρηση του Βαλάντη (19/1) ήταν πράγματι μία από τις πιο πολυσυζητημένες διαδικασίες του Survivor μιας και συνέβησαν πολλά! 

Όχι μόνο γιατί οι Διάσημοι ουσιαστικά είχαν "στήσει" την ψηφοφορία με σκοπό να διώξουν τον Βαλάντη ούτε επειδή ο ίδιος ο Βαλάντης αποφάσισε να απέχει τόσο από τον αγώνα επάθλου φαγητού που προηγήθηκε της ανακοίνωσης αποχώρησης αλλά και γιατί όλοι περίμεναν σχεδόν με κομμένη την ανάσα να δουν αν τελικά ο τραγουδιστής θα κατάφερνε να συγκρατήσει τους θαυμαστές του ή θα τους έχανε λόγω της πρότερης συμπεριφοράς κυρίως σε ό,τι είχε να κάνει με τα όσα είπε στην Ευρυδίκη.

Τελικά όλα πήγαν σύμφωνα με το πρώτο σενάριο που ήθελαν να πιστεύουν όλοι, δηλαδή με την αποχώρηση του Βαλάντη από το παιχνίδι καθώς ακόμα και οι συμπαίκτες του είχαν εκφράσει την επιθυμία τους δημόσια το κοινό να του δείξει το δρόμο για την έξοδο από το παιχνίδι.

Όλοι πλέον γνωρίζουμε το αποτέλεσμα μιας και ο Βαλάντης είναι τελικά ο παίκτης που παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Με τι ποσοστό όμως αποχώρησε από το Survivor; Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Πρωϊνό, ο Πιλίδης δέχτηκε την απόλυτη συμπαράσταση του κοινού που θέλει να συνεχίσει να τον βλέπει στο ριάλιτι επιβίωσης ενώ και ο Βισκαδουράκης κατάφερε να ξεπεράσει σε ποσοστό ψήφων τον Βαλάντη, καταφέρνοντας να παρατείνει την παραμονή του σ' αυτό. Μόλις το 6,1% χάρισε θετική ψήφο στον τραγουδιστή που όμως δεν στάθηκε ικανό για να τον κρατήσει.

Δείτε παρακάτω πώς διαμορφώθηκε η τελική ψηφοφορία:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση στο ξενοδοχείο ο Βαλάντης! Τι ζήτησε από τους δικούς του!

Survivor: Δύο Διάσημοι και ένας Μαχητής εισβάλλουν στο ριάλιτι – Μάθε ποιοι είναι πότε μπαίνουν

Survivor: Το κυνηγητό των ρεπόρτερ για μία δήλωση της Κρυσταλλίας και η ατάκα της Μελέτη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved