Media

Ευλαμπία Ρέβη:Μου έστειλαν πρόσκληση να πάω σε ιδιωτικό πάρτι με 5.000 ευρώ - Αυτά είναι τα μηνύματα

Gossip-tv Team

H Ευλαμπία Ρέβη αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, Ώρα Ελλάδος τη δική της εμπειρία από επιτήδειο που προσπάθησε να την προσεγγίσει στο facebook προκειμένου να βρεθεί σε ιδιωτικό πάρτι.

Με αφορμή τις αποκαλύψεις της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα η οποία έπεσε θύμα βιασμού αφού πήγε σε πάρτι σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η Ευλαμπία Ρέβη έδειξε τα μηνύματα που της έστειλε άγνωστος δύο φορές στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι η πρώτη φορά ήταν το 2019 όταν έλαβε ένα προσωπικό μήνυμα στον λογαριασμό της στο facebook, στο οποίο ένας άνδρας της ζητούσε να αναλάβει τον ρόλο της υποδοχής σε πάρτι με αντάλλαγμα το ποσό των 3.000 ευρώ.

Ο άγνωστος αυτός άνδρας προσπάθησε, μάλιστα, να την δελεάσει λέγοντας ότι τα χρήματα θα δίνονταν όλα μπροστά, χωρίς καμία καθυστέρηση.

Η δεύτερη φορά ήταν δύο χρόνια αργότερα, το 2021, όταν ο ίδιος άγνωστος άνδρας της πρόσφερε το ποσό των 5.000 ευρώ με την Ευλαμπία Ρέβη να απαντά και πάλι αρνητικά με την ίδια να προσθέτει σήμερα ότι ο άνδρας αυτό έχει στείλει αντίστοιχα μηνύματα και σε φίλες της.

Δείτε παραπάνω το απόσπασμα από την εκπομπή του Open!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved