Media

Ζουγανέλης: Απίστευτη αποκάλυψη on air!Η συγγένεια με παίκτη από τους Διάσημους του φετινού Survivor

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και, μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε ότι ο Θανάσης Βισκαδουράκης από την ομάδα των Διασήμων του φετινού Survivor, είναι πρώτος του ξάδερφος. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς και ο κόσμος τον στηρίζει σε κάθε νέο του επαγγελματικό βήμα, αφού με το πηγαίο χιούμορ και την αισιοδοξία του, έχει κερδίσει το φανατικό κοινό του.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για την απόφαση που παίρνουν ορισμένες προσωπικότητες από το καλλιτεχνικό στερέωμα, ώστε να συμμετέχουν σε κάποιο ριάλιτι, δηλώνοντας πολύ ειλικρινά ότι δεν είναι μια απόφαση που θα έπαιρνε εκείνος ποτέ, διότι είναι κάτι που δεν του ταιριάζει καθόλου. Μεταξύ πολλών, αναφέρθηκε και σε έναν από τους παίκτες των Διασήμων που έχει προκαλέσει πολύ μεγάλη εντύπωση, τον Θανάση Βισκαδουράκη, με τον οποίο έχουν και μια σχέση συγγένειας, μιας και είναι πρώτα ξαδέρφια.

Όπως ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δικαιολογώ κάποιους ανθρώπους που έχουν φτάσει σε οικονομική απόγνωση να πηγαίνουν στα ριάλιτι. Όμως εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Πρώτα απ’ όλα γιατί ντρέπομαι και δεν μπορώ αυτές τις ίντριγκες, την δημόσια συγκίνηση και τα κλάματα… Ο Θανάσης Βισκαδουράκης που είναι τώρα στο Survivor είναι πρώτος μου ξάδελφος. Ξέρω πολλούς που πήγαν γιατί έφτασαν σε όρια οικονομικά απόγνωσης. Υπήρξαν παίκτες οι οποίοι ήταν παντελώς απαξιωμένοι και ξαναμπήκαν σε μια διαδικασία καλλιτεχνική. Σε ένα βαθμό και για κάποιο χρονικό διάστημα, ναι, αλλάζει η πορεία ενός καλλιτέχνη μετά από το Survivor αποκτώντας δημοσιότητα αλλά μπορεί και να καταστραφεί. Συνάδελφος μου, ο οποίος είχε ένα κύρος ως ηθοποιός, επειδή ήταν εκεί, δεν έχει προτάσεις αυτή τη στιγμή στο θέατρο».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε παράλληλα και για το φλερτ και τις σχέσεις, λέγοντας: «Είναι ό,τι πιο ωραίο υπάρχει. Δεν είναι ανάγκη να γίνεται μόνο από ελεύθερους, ένας παντρεμένος μπορεί να φλερτάρει. Δεν έχω ζηλέψει ποτέ στη ζωή μου. Θέλω την αυτονομία των ανθρώπων».

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις που παραχώρησε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Ρένεση και Δούκα στη συναυλία Αλληλεγγύης για την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος»

Aποκλειστικό: Άρης Σερβετάλης: Οι αντιδράσεις καλλιτεχνών μετά τον σάλο που ξέσπασε!

Πάντα ανθρώπινος ο Γιάννης Ζουγανέλης! H κουβέντα και η παρέα με την κυρία Μαρία που πουλάει κάστανα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved