Media

Η Φάρμα: Έξαλλος ο Βασίλης με την αποστολή- Η ποινή για την αποτυχία άφησε άφωνους τους παίκτες!

Gossip-tv Team

Η Φάρμα: Στο σημερινό επεισόδιο (21-1) ο Βασίλης δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον θυμό του, με το που κατάλαβε ότι η αποστολή που είχαν να φέρουν σε πέρας είχε στην ουσία αποτύχει. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, που το κοινό από την περσινή σεζόν είχε αγαπήσει πολύ και φέτος φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ, ειδικά στο κομμάτι του φαγητού, αλλά και των αποστολών.

Στο σημερινό επεισόδιο (21-1) της Φάρμας, είδαμε τον επιστάτη της Φάρμας να κάνει την επίσκεψή του, για να επιβλέψει τις εργασίες που έχουν γίνει και κατά πόσο οι παίκτες έχουν ανταπεξέλθει σε όλα εκείνα που τους έχουν ζητηθεί. Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είδε ότι η αποστολή που είχαν να φέρουν σε πέρας οι "ένοικοι της Φάρμας" δεν ήταν επιτυχής. Όταν εκείνος κάλεσε τον αρχηγό, για να του πει τι ακριβώς δεν πήγε καλά, ο Μάνος, μαζί και με τον Βασίλη, είπαν ότι, αν και ακολούθησαν το σχεδιάγραμμα, η κατασκευή δεν ήταν εκείνη που έπρεπε.

Ο επιστάτης τότε ανακοίνωσε στους παίκτες ότι η ποινή τους για αυτήν την αποτυχία θα είχε να κάνει με τις προμήθειες, μιας και για όλην την εβδομάδα, εκείνοι θα είχαν διαθέσιμες μόνο 13 πατάτες, δηλαδή μια πατάτα για τον κάθε παίκτη. Όλοι τους αγχώθηκαν πολύ, καθώς δεν μπορούσαν να διαχειριστούν με τίποτα το γεγονός ότι δεν θα έχουν προμήθειες για τις επόμενες ημέρες. Ο Βασίλης νευρίασε πολύ και συγκεκριμένα είπε ότι τα έβαλε με τον εαυτό του, που δεν κατάφερε να πετύχει σε αυτό.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Η Φάρμα: Βγαίνουν... μαχαίρια στο συμβούλιο - Ποιος θα αποχωρήσει απόψε;

Η Φάρμα: Τρομοκρατήθηκε η Νάιρα! Οι τσιρίδες της και ο πανικός (Video)

Ράδιο αρβύλα: Πάρτι με την αποχώρηση του Βαλάντη από το Survivor και τα γενέθλια του Ψωμιάδη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved