Media

«Δε θα μπορούσα να παρουσιάσω εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα... Είναι εγωιστάκος»

Gossip-tv Team

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις, κατά τις οποίες υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός για το θέμα του ελληνικού #MeToo, αλλά και για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην πολιτική. 

Μετά από την συμμετοχή του στη Φάρμα και τον χαρακτήρα που έδειξε μέσα στο ριάλιτι, ο ίδιος πάντα προκαλεί εντυπώσεις με τις δηλώσεις του.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις, κάτα τις οποίες μίλησε ανοιχτά για την απόφασή του να συμμετάσχει στο ριάλιτι της Φάρμας και το πως όλη αυτή η εμπειρία του άλλαξε την ψυχολογία, αλλά και τον τρόπο, που ο ίδιος βλέπει και βιώνει τις καταστάσεις. Παράλληλα, μίλησε για το κίνημα του ελληνικού #MeToo και τις καταγγελίες, που βλέπουν διαρκώς το φως της δημοσιότητας. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μίλησε για το ότι όλοι πρέπει να μιλάμε για αυτά που συμβαίνουν, αλλά και το πόσο σημασία έχει να καταγγέλει κάποιος μια κακοποιητική συμπεριφορά, την ίδια ακριβώς περίοδο που συμβαίνει, για να μπορέσουν να αποφευχθούν επόμενες συμπεριφορές.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:«Θα πω κάτι που δεν έχει ακουστεί. Αν αυτά που μετά από 30χρόνια πήραν δημοσιότητα και βγήκαν στην επικαιρότητα γίνονταν 20 χρόνια πριν, θα είχαμε προλάβει πάρα πολλές καταστάσεις, θα είχαν ψηφιστεί νόμοι και δε θα τολμούσε κανένας αλητήριος να προβεί σε τέτοιες πράξεις. Φτάνει πια... Και στην πολιτική είμαι έτοιμος να επιστρέψω και στην αυτοδιοίκηση. Εγώ είμαι παιδί της αυτοδιοίκησης. Έχω κάνει ένα τεράστιο έργο που δεν το έχει αναδείξει κανείς. Γκάλη μπορεί να ξαναδεί η Θεσσαλονίκη, έργο διοίκησης Ψωμιάδη δε θα ξαναδεί»

«Γεννήθηκα χωρίς να το θέλω, θα πεθάνω χωρίς να το θέλω. Αφήστε με να ζήσω, όσο θα ζήσω, όπως θέλω. Δεν ζω όπως θέλω γιατί πάντοτε και εγώ και όλοι ζούμε σκεπτόμενοι τι θα πει ο άλλος αλλά ξεχνάμε τι θα πει ο θεούλης….Η ζωή μας, κρέμεται σε μια κλωστή, η ζωή μας είναι εικόνες, στιγμές. Με αυτές τις εικόνες εγώ έφυγα από τη Φάρμα.

Τέλος παραδέχτηκε ότι δεν θα μπορούσε με τίποτα να συνεργαστεί με τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ με άνεση θα μπορούσε να κάνει εκπομπή με την Ελένη Τσολάκη. Όπως ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά: «Δε θα μπορούσα να παρουσιάσω εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα γιατί είναι εγωιστάκος. Εδώ μαλώνει με την Φαίη με εμένα δε θα μαλώνει;»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Ράδιο αρβύλα: Πάρτι με την αποχώρηση του Βαλάντη από το Survivor και τα γενέθλια του Ψωμιάδη

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Η μάχη με τον κορονοϊό και το σοβαρό τροχαίο (Video)

Ράδιο Αρβύλα: Επικό τρολάρισμα για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, που είχε «χυθεί» στον καναπέ της Φάρμας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved