Media

Ιωάννα Τούνη: Νέα μήνυση στον 35χρονο που κατονόμασε για διαρροή βίντεο με προσωπικές της στιγμές!

Gossip-tv Team

Νέα μήνυση κατέθεσε η Ιωάννα Τούνη εναντίον του 35χρονου που κατονόμασε ως υπεύθυνο για τη διαρροή του βίντεο με προσωπικές της στιγμές. 

Μία τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση της Ιωάννας Τούνη αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι σήμερα το πρωί (23/1).

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν λοιπόν, η όμορφη influencer προέβη και σε δεύτερη μήνυση εις βάρος του 35χρονου που κατονόμασε την προηγούμενη εβδομάδα ως υπεύθυνου για τη διαρροή του συγκεκριμένου video.

Η δικηγόρος του 35χρονου, Σωτηρία Πανουσάκη, σχολίασε με αφορμή τη συγκεκριμένη εξέλιξη: «Το τι συνέβη στο περιστατικό που έλαβε χώρα το 2017, θα φανεί την αίθουσα του δικαστηρίου. Το εν λόγω περιστατικό, που έγινε το 2017, δεν το επικοινωνήσαμε ποτέ. Μόλις διαπιστώσαμε την αναπαραγωγή του, καταγγείλαμε την συγκεκριμένη πράξη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκληματος Θεσσαλονίκης, όπως οφείλαμε, δώσαμε όλα τα στοιχεία αποδεικνύοντας ότι δεν έχουμε σχέση με την δημοσιοποίηση του βίντεο. Απ' τον Μάιο του 2020 που κάναμε τη μήνυση και μετά δεν ανοίξαμε καμία συζήτηση γι’ αυτό. Ο πελάτης μου που είναι ο μόνος πρωταγωνιστής στο βίντεο έκανε τη μήνυση και προσπάθησε να προχωρήσει τη ζωή του».

Η κ. Πανουσάκη συνέχισε λέγοντας: «Ο πελάτης μου καταρρακώθηκε από την δημοσίευση του βίντεο και έκανε τα πάντα για να μην πέσει στα χέρια ανθρώπων του περιβάλλοντός του και άλλων. Από το 2017 και μετά δεν είχαν επαφή με την κ. Τούνη. Είχε δημιουργηθεί ένα κακό κλίμα έπειτα από τη δημοσίευση προσωπικών φωτογραφιών της. Ο πελάτης μου δεν γνωρίζει ποιός τραβάει το βίντεο, μπορεί να έχει τραβηχτεί από απόσταση 600 μέτρων με ζουμ», δήλωσε κατηγορηματικά η δικηγόρος του 35χρονου.

Τι δήλωσε η άλλη πλευρά

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Τούνη, Απόστολος Λύτρας, δήλωσε από την πλευρά του: «Η κ. Τούνη γνωρίζει ποιός έχει τραβήξει το βίντεο, και τα στοιχεία του, της τα έδωσε ο ίδιος ο καταγγελλόμενος. Ο καταγγελλόμενος είπε στην κ. Τούνη, ότι το υλικό το έχει μόνο αυτός και ότι το τράβηξε από το κινητό του φίλου του. Όσο αφορά στις φωτογραφίες, ο καταγγελλόμενος έβγαλε τις φωτογραφίες εκείνες που στην συνέχεια διέρρευσαν», είπε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Λύτρας.

Να θυμίσουμε ότι η Ιωάννα Τούνη κατέθεσε την προηγούμενη εβδομάδα την πρώτη μήνυση εναντίον του 35χρονου και πως όλα ξεκίνησαν όταν κάποιοι υποστήριξαν ότι ο άνθρωπος που άφησε το βίντεο αυτό να διαρρεύσει στο ίντερνετ ήταν ο Δημήτρης Φιντιρίκος. Κάτι που διέψευσε αμέσως η Ιωάννα Τούνη, κατονομάζοντας τον άνθρωπο που όπως ισχυρίζεται είναι ο υπεύθυνος για αυτό.

Ο 35χρονος έσπευσε να αποποιηθεί κάθε ευθύνης από τη μεριά του, καταθέτοντας μήνυση εναντίον της γνωστής influencer για συκοφαντική δυσφήμιση. Κάτι που επανέλαβε όταν η Ιωάννα Τούνη για δεύτερη φορά τον κατονόμασε μέσω δικού της βίντεο.

Τώρα έρχεται η νέα μήνυση της Ιωάννας Τούνη για να ρίξει και άλλο λάδι στη... φωτιά στην όλη υπόθεση που θα μεταφερθεί σύντομα στις δικαστικές αίθουσες προκειμένου να ριχθεί φως αλλά και να πληρώσουν οι υπεύθυνοι.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Είμαι στήριγμα στην Ιωάννα, δεν το κάνω γιατί πρέπει να το κάνω»

Τελευταία εξέλιξη: Η Τούνη κατέθεσε μήνυση εναντίον του 35χρονου που κατηγορεί για revenge porn!

Ξέσπασε σε κλάματα η Καινούργιου: «Μου λένε, να πεθάνεις, να μην κάνεις ποτέ παιδιά... Ηρεμήστε...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved