Media

Η Γη της Ελιάς: Απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο κι η κατάρα: «Μακάρι να νεκροφιλήσεις το γιο σου»

Gossip-tv Team

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή και η Χάιδω ανταλλάσσουν για ακόμη μια φορά κατάρες, αποδεικνύοντας πως το μίσος αυτό δε σβήνεται έτσι εύκολα. 

Η Αρετή επισκέπτεται την “συμπεθέρα” της, για να μιλήσουν για τα παιδιά. Ενώ η Χάιδω την υποδέχεται με ήρεμο τρόπο και προσπαθεί να την μεταπείσει, ο καυγάς στο τέλος δεν αποφεύγεται ανάμεσά τους.

Η Αρετή δεν ηρεμεί, αντιθέτως ξεσπάει με τον χειρότερο τρόπο.

Επιτίθεται στη Χάιδω, ξεστομίζοντας πολύ άσχημες κατάρες. “Καταραμένος να είναι ο γιος σου, μακάρι να τον νεκροφιλήσεις”, της λέει, με αποτέλεσμα η Χάιδω να γίνεται έξαλλη: “Είπα να σε πάρω με το καλό, αλλά είσαι διαβολογυναίκα! Όλες οι κατάρες στο κεφάλι σου να γυρίσουν!”.

Ο πόλεμος δε σταματά, ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Η Αρετή δε μπορεί να ξεχάσει όσα έκανε η Χάιδω στην οικογένειά της, δε μπορεί να ξεχάσει τις κατάρες που τις έδινε τότε, στην γη της ελιάς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη πιστεύει την μεγάλη αλλαγή της…

Παράλληλα, ο Φίλιππος, μετά από μεγάλη προσπάθεια, καταφέρνει να κάμψει τις αμφιβολίες και τους φόβους της Βασιλικής και την πείθει να γυρίσουν πίσω στην Αρεόπολη. Η Αρετή, νιώθει ότι βάλλεται από παντού και παρακαλά για ακόμα μία φορά τον Στάθη να γυρίσει κοντά της, αλλά εκείνος αρνείται πεισματικά…

Δείτε το βίντεο με απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο:

Διαβάστε επίσης:

Λυδία Κονιόρδου: «Σαράντα χρόνια δεν έχω κάνει διακοπές γιατί ο ήλιος κάνει κακό στη φωνή»

Η Γη της Ελιάς: Νέος έρωτας για τη Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Ο Κούλλης Νικολάου έδωσε το πιο δυνατό spoiler-Αυτή την εξέλιξη ουδείς την περιμένει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved