Media

Καλημέρης: «Θα έβαζα την Μενεγάκη να κάνει late night... Τον Λιάγκα τον πιστεύω για το πρωινό 7-10»

Gossip-tv Team

Ο Τζώννυ Καλημέρης, ένας από τους πιο ισχυρούς άντρες των media, ο οποίος έχει περάσει από νευραλγικά πόστα της ιδιωτικής και δημόσιας τηλεόρασης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και μίλησε για όλα μετά από καιρό!

Από τις πρώτες του κουβέντες ήταν να συγκρίνει το παλιά με το τώρα της ελληνικής τηλεόρασης σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Είναι δύσκολα τα πράγματα πολύ. Είναι πολλά τα κανάλια, μεγάλος ο ανταγωνισμός. Είναι τώρα όλοι μεγάλοι. Τα σίριαλ είναι αρκετά και οι εκπομπές είναι πολλές. Η πίεση είναι μεγάλη. Πιστεύω όσοι κάνουν τη δουλειά που έκανα εγώ κάποτε περνούν δύσκολα».

Επίσης παραδέχτηκε: «Έχω αδικήσει κόσμο. Όταν διοικείς είναι λίγο υποκειμενική η κρίση. Το μυστικό είναι να γίνει με σεβασμό και να εξηγήσεις στον άλλον γιατί δεν είναι επιλογή σου».

Στην ερώτηση αν μετάνιωσε για κάτι που δεν τόλμησε, ο Τζώννυ Καλημέρης απάντησε:

«Δεν ξέρεις πώς θα ήταν κάτι αν δεν το έκανες. Έχω κάνει λάθη και κακές επιλογές. Για παράδειγμα το «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» και τα «Εγκλήματα» είχαν έρθει στο MEGA στην αρχή και τα απέρριψα, δεν τα είχα πιστέψει», αποκάλυψε.

Και επεσήμανε: «Γίνονται σοβαρές προσπάθειες σε επίπεδο μυθοπλασίας αλλά πλέον έχει αλλάξει ο τρόπος που ο κόσμος βλέπει τηλεόραση. Ένα σίριαλ πρέπει να παίζει καθημερινά και όχι μια φορά την εβδομάδα... Για τις εκπομπές, οι γραμμές πλέον δεν είναι σαφείς. Δεν μπορείς να μην κάνεις ενημέρωση αλλά το θέμα είναι πως την κάνεις. Με ρωτάνε συνέχεια για τους παρουσιαστές, αν ξέρω κουτσομπολιά. Ποτέ δεν θα γυρίσω να «δαγκώσω» την τηλεόραση που τόσο αγαπώ».

Τέλος, αν στο μέλλον τού δινόταν η ευκαιρία να στήσει ένα κανάλι από την αρχή είπε πως θα έβαζε την Ελένη Μενεγάκη στη βραδινή ζώνη.

«Την Ελένη Μενεγάκη θα την έβαζα να κάνει late night. Έχει χιούμορ και κάνει τρομερές συνεντεύξεις».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Τζώννυ Καλημέρης:

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Κοντοβά: Το ταξίδι ζωής στην Ουγκάντα με τη μικρή Ada που υιοθετεί!

Τα δάκρυα της Χρηστίδου για την Κοντοβά και η αποκάλυψη: «Θα είμαι η νονά της Είντα»

Κοντοβά: Υιοθετεί κοριτσάκι! Η πρώτη φωτό αγκαλιά με την μικρούλα - Στο πλευρό της ο Καλημέρης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved