Media

DWTS: Η Βίκυ Καγιά «άναψε φωτιές» με το hot συνολό της στον ημιτελικό του σόου!

Gossip-tv Team

DWTS: Στο σημερινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε ιδιαίτερες χορογραφίες στο dancefloor, μιας και από την έναρξη του σόου είδαμε τα ζευγάρια να "ξεδιπλώνονται" επί σκηνής και την Βίκυ Καγιά να λάμπει στο εντυπωσιακό της σύνολο.

Είναι το αγαπημένο σόου χορού, το οποίο και παρακολουθούμε ανελιπώς κάθε Παρασκευή βράδυ και πλέον έχουμε φτάσει αισίως στον ημιτελικό και ο ενθουσιασμός των τηλεθεατών είναι μεγάλος.

Στο σημερινό επεισόδιο (23-1) παρακολουθήσαμε τον ημιτελικό του Dancing with the stars, με την Βίκυ Καγιά και τον Λάμπρο Φισφή να δηλώνουν περήφανοι για όλα τα ζευγάρια, που κατάφεραν να φτάσουν σε αυτό το σημείο και να εξελιχθούν. Αυτό που, για ακόμα μια φορά, έκλεψε τις εντυπώσεις, ήταν το εντυπωσιακό outfit της Βίκυς Καγιά. Η όμορφη παρουσιάστρια ήταν για ακόμα μια φορά άκρως λαμπερή, με ένα total red φόρεμα με διαφάνειες.

Μετά την έναρξη του σόου, πλήθος εκπλήξεων περίμενε τους τηλεθεατές, μιας και η Βίκυ Καγιά, με τον Λάμπρο Φισφή ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να δούμε επί σκηνής την Μαρίνα Λαμπροπούλου σε μια συγκλονιστική χορογραφία, τον Ρένο Ρώτα σε ένα απολαυστικό jive, αλλά και την πρωταθλήτρια Αλεξάνδρα Σταματοπούλου να δίνει τον καλύτερό της εαυτό στο Dancefloor. Επίσης, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Βίκυς Καγιά, πρόκειται να παρακολουθήσουμε τον πρώτο jive marathon, με τα ζευγάρια να χορεύουν δεύτερη φορά και να έχουν ακόμα μια ευκαιρία για έξτρα βαθμούς.

Τέλος, το σημερινό live του DWTS αποτέλεσε τον φετινό ημιτελικό του φαντασμαγορικού σόου, μιας και, όπως ανέφεραν οι παρουσιαστές, δεν θέλουν να διακινδυνέψουν τίποτα, λόγω του κορονοϊού. Πολύ πιο συγκεκριμένα, τα τέσσερα ζευγάρια που θα περάσουν στην επόμενη φάση, θα είναι και εκείνα που θα περάσουν απευθείας στον τελικό της επόμενης Παρασκευής (28-1).

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

DWTS: Ο Ρένος Ρώτας ξεδιπλώνει απόψε τις χορευτικές του ικανότητες - Ποιος θα αποχωρήσει;

DWTS: Ανατροπή! Η Μπέσσυ Αργυράκη αποχώρησε οικειοθελώς! Τα δάκρυα και ο λόγος

DWTS: Επική ατάκα της Καγιά στην Παπαβλασοπούλου: «Δεν πιστεύω κι εδώ να μου φας τη δουλειά;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved