Media

Έξω φρενών ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έμεινα 14 ώρες χωρίς ρεύμα, πολύ δύσκολο»

Gossip-tv Team

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε μέσα από την εκπομπή, Super Κατερίνα για τα όσα συνέβησαν στους δρόμους με την κακοκαιρία Ελπίδα.

Η επέλαση της κακοκαιρίας Ελπίδα στην χώρα μας άφησε πίσω της πολλά προβλήματα και αρκετοί συμπολίτες μας βίωσαν μία απίστευτη ταλαιπωρία μένοντας εγκλωβισμένοι στους δρόμους με τα αυτοκίνητά τους ή όσοι παρέμειναν στα σπίτια τους δεν είχαν ρεύμα.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα σχολίασαν τα γεγονότα αυτά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος έγινε έξω φρενών. Ο παρουσιαστής μίλησε για την δική του εμπειρία αποκαλύπτοντας πως έμεινε 14 ώρες χωρίς ρεύμα και είναι στο σημείο να θεωρεί τον εαυτό του προνομιούχο.

Συγκεκριμένα δήλωσε:«Ζούμε σε ένα κράτος που αυτή την εποχή ονομάζεται επιτελικό και στην ουσία είναι ένα κράτος παράλυτο. Εγώ θα πήγαινα στο νοσοκομείο, είδα μια νταλίκα στριφογυρισμένη και γύρισα πίσω. Σκέφτηκα να έρθω εδώ, στο κανάλι.. Θα τράβαγα τα ίδια που θέλω φάρμακα, που που που… Πήγα σπίτι. Μου κόπηκε το ρεύμα για 14 ώρες. Δύσκολο πράγμα γιατί έχω πάει τώρα σπίτι και δεν έχω τα μέσα. Πολύ δύσκολο και νόμιζα ότι είμαι από τους ανθρώπους που υποφέρουν αλλά είμαι προνομιούχος. Άλλοι 4η μέρα και δεν έχουν ρεύμα, νερό».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Super Κατερίνα: Η Καινούργιου επέστρεψε με... απώλειες στην ομάδα της (video)

Κακοκαιρία Ελπίδα: Κέλλυ Κελεκίδου: «Είχα Θεία βοήθεια. Το αυτοκίνητο μου έφυγε 3 φορές… Φοβήθηκα»!

Ξέσπασε η Χατζηδημητρίου: «Έμεινα 32 ώρες χωρίς ρεύμα, το σπίτι πρέπει να είναι το καταφύγιο σου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved