Media

Αντωνά: Έδειξε για πρώτη φορά το μονόπετρο που της έδωσε ο Σοϊλέδης - Η τελευταία επικοινωνία

Gossip-tv Team

Η Μαρία Αντωνά είναι full ερωτευμένη και για πρώτη φορά έδειξε το μονόπετρο που της έδωσε ο σύντροφός της, Άρης Σοϊλέδης.

Η Μαρία Αντωνά εδώ και τρία χρόνια έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Άρη Σοϊλέδη. Το νεαρό ζευγάρι μένει κάτω από την ίδια στέγη και πριν λίγο καιρό ήρθε και η πρόταση γάμου από τον ποδοσφαιριστή.

Η Μαρία Αντωνά μέσα από την εκπομπή, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε για την είσοδο του συντρόφου της στο Survivor και έδειξε για πρώτη φορά το μονόπετρο.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μου είπε “μωρό μου φεύγω και όταν γυρίσω ο γάμος”» και έδειξε για πρώτη φορά το μονόπετρο που της έδωσε στην πρόταση γάμου ο ποδοσφαιριστής.

Στη συνέχεια δήλωσε:«Είμαι πολύ περήφανη για αυτόν. Από την πρώτη στιγμή βλέπω πως αντιμετωπίζει τις νίκες του και τις ήττες του. Ο Τσακατσούκας μπορεί να το βλέπει αυτό ηγετικό αλλά όλα αυτά τα χρόνια, ο Άρης έχει μάθει να λειτουργεί σε ομάδα με 10-15 άτομα. Το coaching που κάνει είναι γιατί θέλει να τους ενώσει, γιατί έβλεπε όλες τις φασαρίες που γινόντουσαν με τον Βαλάντη».

Όσον αφορά την τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί του, είπε: «Με πήρε την ώρα που οδηγούσα και μου λέει “σήκωσέ το είναι η τελευταία κλήση” και εγώ πάνω στον πανικό γιατί έβρεχε και οδηγούσα του ζήτησα 5 λεπτά. Φτάνω στο ραδιόφωνο και με περίμενε κάμερα. Πρόλαβα και έκανα ένα screenshοt από την τελευταία μας βιντεοκλήση. Όσο και να λείψει δεν έχω πρόβλημα. Είμαι εδώ για να τον υποστηρίξω. Θα με διώξουν από την πολυκατοικία γιατί κάθε φορά μπαίνω μέσα στην οθόνη!».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Αντωνά: Αυτή είναι η σύντροφός του Άρη Σοϊλέδη! Η ηλικία, το ύψος και η πρόταση γάμου

Survivor: Η Ευρυδίκη διάβασε το φλιτζάνι στον Σοϊλέδη και του είπε τα μελλούμενα - Τρελό γέλιο

Survivor: Νέο ξέσπασμα Κατσαούνη κατά Σοϊλέδη: «Του κόπηκε η μαγκιά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved