Media

Αντώνης Κατσαρός για το σοβαρό τροχαίο: «Με βάση την ιατρική δεν θα έπρεπε να ήμουν εδώ»

Gossip-tv Team

Ο Αντώνης Κατσαρός μίλησε στην εκπομπή, Mega Καλημέρα για το ατύχημα που είχε και το οποίο παραλίγο να του στοιχήσει τη ζωή, την απώλεια της μητέρας του, τις αναμνήσεις με τους σταρ του σινεμά και του τραγουδιού, αλλά και την πορεία του στη δημοσιογραφία.

Όπως σημείωσε ο γνωστός αθλητικός συντάκτης η αγάπη του για τη δημοσιογραφία ξεκίνησε από πολύ νωρίς. «Από το δημοτικό έκλεβα τις εφημερίδες του πατέρα μου για να τις “ξεψαχνίσω”» ανέφερε και συμπλήρωσε πως μπορεί ο πατέρας του να τον κατεύθυνε προς τη μουσική αλλά δεν συνέχισε.

«Με έβαλε ο πατέρας μου να κάνω πιάνο και τα πήγαινα μια χαρά, είχα βεβαιωθεί όμως πως ήθελα να γίνω δημοσιογράφος» πρόσθεσε.

«Όταν ήμουν μικρός δεν μπορούσα να εκτιμήσω τους ανθρώπους που έκαναν πρόβες με τον πατέρα μου» ανέφερε ο Αντώνης Κατσαρός για την καριέρα του πατέρα του, Γιώργου Κατσαρού, τονίζοντας ότι όταν κατάλαβε με ποιους συνεργαζόταν ο πατέρας του «ανατρίχιασε».

Παράλληλα, αποκάλυψε και μια άγνωστη ιστορία για το πάθος του μουσικοσυνθέτη με τη δουλειά του: «Την ώρα που στη μητέρα μου έσπαγαν τα νερά, έκανε πρόβα με την Βλαχοπούλου ο πατέρας μου και της έλεγε “κάτσε να τελειώσουμε το τραγούδι”».

«Ο Γιάννης Πάριος ήταν και είναι κάτι σαν οικογένεια. Μου έδωσε μάθημα ζωής, πώς να είσαι τόσο σπουδαίος και τόσο προσγειωμένος» σημείωσε χαρακτηριστικά για τον άνθρωπο που ως παιδί αισθανόταν πιο κοντά του.

«Έχω γνωρίσει τον Ζιντάν, τον Μπέκαμ. Ήρθε ο Μπέκαμ να με ρωτήσει αν θέλω να κάνει δήλωση» ανέφερε για τους αθλητές που έχει γνωρίσει, ενώ τόνισε πως ξεκινάει την ημέρα με θετικό πρόσημο. «Τα βλέπω όλα θετικά» υπογράμμισε.

«Το 2001 είχα ένα ατύχημα που λίγο έλειψε να χάσω την ζωή μου. Ήμουν άυπνος δύο ημέρες και με πήρε ο ύπνος στο δρόμο. Έφυγε το αυτοκίνητο, ήμουν στην εντατική, με όχι καλές προβλέψεις. Με βάση την ιατρική δεν θα έπρεπε να ήμουν εδώ» σημείωσε για το ατύχημα που παραλίγο να του στοιχήσει τη ζωή του.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved