Media

DWTS Τελικός: «Λύγισε» η Τζώρτζια - Έβαλε τα κλάματα μετά το τέλος της χορογραφίας!

Gossip-tv Team

DWTS Τελικός: Το σημερινό live (28-1) αποτέλεσε τον φετινό τελικό του DWTS, με τους φιναλίστ να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να κερδίσουν το πολυπόθητο κύπελο. 

Είναι το αγαπημένο σόου χορού, που μας κράτησε συντροφιά τις τελευταίες εβδομάδες και μας ξεσήκωσε μοναδικά με τις ιδιαίτερες χορογραφίες του.

Ο μεγάλος τελικός είναι πλέον γεγονός και οι φιναλίστ έβαλαν τα δυνατά τους για να καταφέρουν να κερδίσουν την πρώτη θέση της φετινής σεζόν. Η Τζώρτζια Γεωργίου και ο Αλέξανδρος ήταν ένα ζευγάρι που διαγωνίστηκαν για τελευταία βραδιά σήμερα, μιας και ήταν ένα από τα ζευγάρια του τελικού. Ο πρώτος χορός τους ήταν ένα παθιασμένο αργεντίνικο τάνγκο, το οποίο και πραγματικά απογείωσαν. Μάλιστα, μετά το τέλος της χορογραφίας, η Τζώρτζια δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της.

Τα σχόλια των κριτών ήταν μοναδικά και η Τζώρτζια Γεωργίου δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της, για όλα εκείνα που άκουγε. Η Μαρίνα Λαμπροπούλου μάλιστα της είπε ότι πλέον είναι μια ολοκληρωμένη χορεύτρια και ότι το επίπεδό της έχει ανέβει εντυπωσιακά, σε σχέση με την πρώτη στιγμή, που είχε ανέβει στο dancefloor.

Το ζευγάρι, μαζί και με την βαθμολογία του Νίκου Κοκλώνη, απέσπασε συνολικά 50 βαθμούς.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved