Media

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: «Τα μαγικά» της έδωσαν το εισιτήριο- Κρυσταλλία: «Τι νεραϊδόνι ήταν αυτό»

Gossip-tv Team

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Στο σημερινό επεισόδιο (29-1), οι οντισιόν συνεχίστηκαν, με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό.

Το αγαπημένο σόου ταλέντων έχει αγαπηθεί πολύ από τους τηλεθεατές, οι οποίοι το παρακολουθούν κάθε Σάββατο, χωρίς να χάνουν επεισόδιο, μιας και θέλουν να ανακαλύψουν μαζί και με τους κριτές, το πόσο ταλέντο τελικά κρύβουν οι διαγωνιζόμενοι.

Στο σημερινό επεισόδιο (29-1) παρακολουθήσαμε με "κομμένη την ανάσα" την προσπάθεια της Josephine, η οποία είναι μάγος και έχει δουλέψει πάρα πολύ, ώστε να ανεβάσει πολύ το επίπεδό της. Εκείνη επέλεξε να παρουσιάσει ένα σόου με μια μπάλα, η οποία βρισκόταν στην ουσία στον αέρα και έκανε κάποιες κινήσεις με αυτήν. Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν και δεν μπορούσαν με τίποτα να καταλάβουν το πως μπορεί να συμβαίνει αυτό.

Φυσικά, η Josephine κέρδισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, μιας και οι τέσσερις κριτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό, σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειάς της. Μάλιστα, μόλις ολοκλήρωσε το σόου της, εκείνοι σηκώθηκαν όρθιοι και την καταχειροκρότησαν.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved