Media

Survivor Spoiler: H νέα σύγκρουση Κατσαούνη-Μυριέλλας και η ομάδα που κερδίζει την ασυλία!

Gossip-tv Team

Survivor Spoiler: Νέα μέρα ξημέρωσε για τους παίκτες του Survivor στον Άγιο Δομίνικο αλλά φαίνεται ότι η ατμόσφαιρα είναι πολύ βαριά, τόσο στην παραλία των Μαχητών όσο και σε εκείνη των Διασήμων. 

Οι μισοί δεν μιλούν με τους άλλους μισούς και ο Γιώργος Κατσαούνης έχει απομονωθεί από τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας του, θεωρώντας ότι και εκείνοι δεν έχουν διάθεση να τον κάνουν παρέα.

Βέβαια, αργότερα, λίγο πριν τον αγώνισμα ασυλίας, το πρώτο για την εβδομάδα, θα δούμε ότι η Σοφιάννα, στα παράπονα που θα κάνει ο Κατσαούνης θα πει πως ο ίδιος θυματοποιείται και νιώθει έτσι, παρ' όλο που εκείνοι του μιλούν κανονικά, αν και παραδέχεται ότι πλέον δεν είναι και προτεραιότητα κάποιων να καλημερίζουν το πρωί τον Γιώργο μετά από όσα έχει κάνει.

Η Μυριέλλα τώρα, από τη δική της μεριά, είναι ακόμα μουδιασμένη από τον τρόπο που έχει αντιδράσει ο Κατσαούνης στο γράμμα που του έστειλε. Μάλιστα, για ακόμα μία φορά οι δυο τους θα συγκρουστούν το βράδυ στο συμβούλιο, μετά τον αγώνα ασυλίας.

Όσο για το ποιος κερδίζει τον αγώνα ασυλίας, σύμφωνα με το spoiler που φτάνει από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο, οι Διάσημοι θα συνεχίσουν το σερί νικών των τελευταίων ημερών και μετά τη χθεσινή πίτσα που απόλαυσαν, θα πάνε και άνετοι στο συμβούλιο καθώς δεν έχουν να φοβούνται ότι θα χάσουν έναν παίκτη τους. Τουλάχιστον όχι άμεσα. Μένει τώρα να επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο spoiler.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved