Media

Σπύρος Μπιμπίλας: «Όσο φίλος κι αν είσαι με κάποιον, μπορεί να έχει μια σκοτεινή πλευρά...»

Gossip-tv Team

Ο Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός, μιλώντας για τον Πέτρο Φιλιππίδη και για όλα όσα έχουν ειπωθεί για εκείνον.

Μετά τις τελευταίες καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για το #Metoo, πολλοί είναι εκείνοι που λένε ανοιχτά τη γνώμη τους επί του θέματος, μιας και έχουν σίγουρα πολλά να σχολιάσουν.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και για όλα όσα έχουν ειπωθεί για εκείνον. Ο ίδιος μιλά για το ότι πολλές φορές, ακόμα και αν είσαι πολύ κοντά με κάποιον, μπορεί εκείνον να κάνει πράγματα και να δρα με τρόπο, που δεν γνωρίζεις, μιας και δεν αποκαλύπτονται όλα. Τέλος ανέφερε ότι δυο από τις γυναίκες που κατηγόρησαν ανοιχτά τον Πέτρο Φιλιππίδη είναι φίλες του και το ότι εκείνος ήρθε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, ειδικά ότι κλήθηκε στο δικαστήριο, ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Είναι ένα πράγμα που μέσα μου με τυραννά αλλά εγώ επειδή λειτουργώ βάσει της συνείδησής μου, θα είμαι άψογος και σε αυτό. Δεν μπορώ να λειτουργήσω υπέρ μιας πλευράς, όταν ξέρω πως έχουν συμβεί πράγματα. Όταν έχεις δεθεί τόσο πολύ με έναν άνθρωπο, μετά έρχεται αυτή η κατραπακιά κι απογοητεύεσαι γιατί μαθαίνεις πράγματα που δεν τα ήξερες. Όσο φίλος κι αν είσαι με κάποιον, μπορεί να έχει μια σκοτεινή πλευρά, που δεν την γνωρίζεις.»

«Δύο από τις καταγγέλλουσες είναι φίλες μου όσο κι ο Πέτρος. Φανταστείτε σε τι δύσκολη ψυχολογική κατάσταση μπορεί να βρίσκεται ένας άνθρωπος. Αισθάνομαι μια βαθιά θλίψη για τον ίδιο και για αυτό όλο που έχει βγει στο φως… Εγώ κλήθηκα στον Εισαγγελέα ως μάρτυρας υπεράσπισης χωρίς να το ξέρω.»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved