Media

Survivor: Όλη η αλήθεια για το νέο ειδύλλιο Σοφιάννας - Γιάννη (Video)

Gossip-tv Team

Survivor: Η Σοφιάννα και ο Γιάννης έχουν έρθει κοντά! Τι τρέχει ανάμεσά τους; Είναι το δεύτερο ειδύλλιο μετά τον Γιώργο Κατσαούνη με την Μυριέλλα Κουρεντή; 

Στο τελευταίο επεισόδιο έγινε μία αποκάλυψη για την Σοφιάννα και τον Γιάννη!

Η Θωμαϊς αποκάλυψε πως κάθε φορά που πάει να μιλήσει στον Γιάννη, η Σοφιάννα εμφανίζεται μπροστά τους..

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Πάντως ένα άλλο θέμα θέλουν να σε ρωτήσω… βλέπουμε την Σοφία με τον Γιάννη να έχουν έρθει πιο κοντά δεν ξέρω ρώτησα την Πελαγία χθες επειδή δεν έχω έρθει από την αρχή του παιχνιδιού αν έχουνε σχέση ή παίζει κάτι μεταξύ τους… Πήγα και τη ρώτησα γιατί αισθάνομαι ότι κάθε φορά που βρίσκομαι τυχαία στο ίδιο μέρος με τον Γιάννη, η Σοφίαννα έρχεται κατευθείαν δεν θέλω να νιώθει ότι πάω να τις φάω το αγόρι ή να την κάνω να την κάνω να ζηλέψει και με τα ξύλα έγινε αυτό και τις προάλλες που συζητούσαμε. Δεν θέλω να πιστεύει ότι πάω να τους χαλάσω ένα “love story” που μπορεί να έχει δημιουργήσει στο μυαλό της. Σε καμία περίπτωση δεν με αφορά εάν πιστεύει ότι με το σκηνικό της αγάπης θα μείνει περισσότερο μέσα στο παιχνίδι».

Τι τελικά τρέχει ανάμεσα στον Γιάννη και την Σοφιάννα;

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, Το πρωινό, είναι μόνο φίλοι και δεν τρέχει κάτι παραπάνω ανάμεσά τους. "Πολύ ωραία παιδιά, αλλά ζευγάρι δεν είναι... Μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει κάτι ερωτικό"!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από το Πρωινό!

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Nέο love story; - Σοφιάννα και Γιάννης πιασμένοι χέρι χέρι (video)

Survivor: Ο Ανδρέας είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση - Ο Μαρτίκας έβγαλε στον τάκο την Άσπα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved