Media

Ράδιο Αρβύλα: Σε βαρύ κλίμα η έναρξη της εκπομπής- Η αναφορά στον 19χρονο που έχασε τη ζωή του!

Gossip-tv Team

Ράδιο Αρβύλα: Στη σημερινή εκπομπή (1-2) παρακολουθήσαμε τον Αντώνη Κανάκη να ξεκινάει, αναφερόμενος στην δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη, που τους έχει συγκλονίσει όλους. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει μοναδικά επί σειρά ετών και το παρακολουθεί, χωρίς να χάνει κανένα επεισόδιο.

Η έναρξη της σημερινής εκπομπής (1-2) ήταν κάπως στενάχωρη, καθώς ο Αντώνης Κανάκης, με τον Χρήστο Κιούση και τον Γιάννη Σερβετά, σχολίασαν το περιστατικό που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας 19χρονος έχασε την ζωή του με πολύ βίαιο τρόπο, με την αστυνομία να έχει εξαπωλλήσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δραστών.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: "Θα ήθελα να μιλήσω για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη, ο οποίος έχασε την ζωή του για οπαδικούς λόγους. Δεν ξέρω τι μπορούμε να πούμε στην οικογένειά του, τι να πούμε για την ζωή ενός παιδίου που σταμάτησε εδώ. Τι να μας πουν και όλοι αυτοί οι διάφοροι, που καταδικάζουν τη βία, από όπου και να προέρχεται αυτή, θα βάλουν το μαχαίρι στο κόκκαλο. Ποιός από όλους αυτούς θα ασχοληθεί με τους ηθικούς αυτουργούς, που προωθούν όλο αυτό το οπαδικό σύστημα. Απορώ ποιοι είναι οι υπέυθυνοι, που οδηγούν τα νέα παιδιά θα κάνουν αυτές τις πράξεις βίας. Όλο αυτό πρέπει να το λάβουμε υπόψιν για την σημερινή κοινωνία, το που πηγαίνουμε και στο τι επικρατεί"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Πρώτοι και με μεγάλη διαφορά οι «Ράδιο Αρβύλα» για 3η συνεχόμενη εβδομάδα τον Ιανουάριο

Ράδιο Αρβύλα: Κανονικά στο πόστο του ο Γιάννης Σερβετάς μετά τις φήμες ότι θα λείπει

Γιάννης Σερβετάς: Εκτός «Ράδιο Αρβύλα»; – Τι αποκάλυψε για την κατάσταση της υγείας του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved