Media

Συγκλονίζει ο Γιώργος Παπακώστας: «Είχα 39 πυρετό, τα πόδια μου έτρεμαν από τον κορονοϊό»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Παπακώστας μίλησε για τις δύσκολες μέρες που έζησε όταν νόσησε από τον κορονοϊό.

Ο Γιώργος Παπακώστας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Happy Day» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Ο σεφ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περιπέτεια που βίωσε με τον κορονοϊό αλλά και στις επιχειρηματικές δραστηριότητες με τον πατέρα του.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπακώστα δήλωσε: «Έχω δει τον πατέρα μου να καταστρέφεται και να αναγεννάτε από τις στάχτες του και το έχω πάθει και εγώ. Πάντα υπάρχει το άγχος και ο φόβος ότι θα πάθεις καταστροφή, αλλά όταν έχεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου το ρίσκο μικραίνει»

Για την περιπέτεια με τον κορονοϊό είπε:«Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα τον κορονοϊό και ειλίκρινά εύχομαι να μην το περάσει κανείς τόσο βαριά. 18 ημέρες από τις οποίες τις πέντε ήμουν στο νοσοκομείο. Είχα για 12 συνεχόμενες ημέρες 39 πυρετό ακατέβατο. Μου έβαζαν ορό, έπεφτε στα 38μιση και μετά από μισή ώρα ανέβαινε πάλι στα 39».

Και πρόσθεσε«Για δυο μέρες με έκανε μπάνια η σύντροφος μου, η Φωτεινή. Δεν μπορούσα να σηκώσω τα χέρια μου, δεν μπορούσα να πάω τουαλέτα και να είμαι όρθιος, πήγαινα τοίχο τοίχο και τα πόδια μου έτρεμαν».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved